Liverpool FC

Filtrer efter

Oplev Liverpool FC live på Anfield

Fodboldrejser til Liverpool

Traditionsrige Liverpool FC er en klub med masser af titler og en omfattende historie på CV’et. Klubben blev stiftet i 1892 og har gennem tiden blandt andet vundet imponerende 18 engelske mesterskaber samt syv FA Cup-titler. ’The Reds’ storhedstid var specielt tilbage i 70’erne og 80’erne, hvor klubben var utrolig dominerende i både engelsk og international fodbold med mange vundne trofæer. I nyere tid har Liverpool vundet FA Cuppen i 2005/06, Champions League i 2004/05 og 2018/19, samt deres første engelske mesterskab i 30 år, da de vandt Premier League 2019/20. 
Liverpool har altid haft hjemmebane på fantastiske Anfield, hvor der nu er plads til over 54.000 tilskuere efter stadionudvidelsen op til 2016/17-sæsonen. En stor del af oplevelse af en fodboldrejse til Anfield starter allerede inden kampen, hvor hele stadion synger den famøse sang ’You’ll Never Walk Alone’, når spillerne er kommet på banen. Der er garanti for kuldegysninger lige meget om du er Liverpool-fan eller ej! Manden der klarede det mange så som en umulig opgave, nemlig at bringe et nyt mesterskab til Liverpool, er den populære tysker Jürgen Klopp. Nogle af klubbens største profiler, der var med til at bidrage til at få det længe ventede mesterskab til Liverpool, er blandt andet Roberto Firmino, Sadio Mané samt den helt store profil, bedre kendt som den egyptiske 'konge' Mohamed Salah.
Nogle af de største opgør i Liverpool på Anfield er uden tvivl Merseyside-derbyerne mod lokalrivalerne fra den anden side af Stanley Park, Everton. Derudover er der selvfølgelig også de drabelige opgør mod de evige rivaler, Manchester United.

 
Vores fodboldpakker:
Alle priser på vores fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Liverpool, morgenbuffet samt fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle Liverpool-pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

I finder alle pakker nedenfor:  

Travel Sense & Redmen Family indgår samarbejde!

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere et samarbejde, som gør Travel Sense til Redmen Family’s nye officielle rejsepartner for de kommende 2 sæsoner (2019/20 & 2020/2021). Det betyder, at Travel Sense fremadrettet vil sende flere tusinde Liverpoolfans til Anfield i selskab med Redmen Family, hvilket vi er utrolige stolte af!

”Travel Senses store passion for at skabe oplevelser for fodboldfans, deres gode service og stabilitet, samt deres proaktive og kreative måde at tænke fodboldrejser på, gør dem til et godt match for Redmen Family og vores voksende fællesskab”, siger Clark James fra Redmen Family.

Redmen Family er Danmarks største uafhængige fællesskab for Liverpool-fans med mere end 32.000 følgere på tværs af de sociale medier og mere end 4.000 betalende medlemmer landsdækkende. Redmen Family har siden stiftelsen i 2015 haft til formål at levere kvalitetsfyldt og omfattende nyhedsdækning af verdens smukkeste fodboldklub, samt at give røde fans store og uforglemmelige sociale oplevelser såvel lokalt, som nationalt til store finalefester, samt på Anfield.

Vi glæder os utrolig meget til samarbejdet med Redmen Family og de danske Liverpoolfans. Vi ser frem til at kunne skabe endnu mere glæde for fodboldelskere og i særdeleshed Liverpoolfans!

There is 1 product.

Viser 1-1 af 1 element(er)