Liverpool FC

Filtrer efter

Oplev Liverpool FC live på Anfield

Fodboldrejser til Liverpool


Kære Premier League fan,


Lidt info om sæsonen 2021/22:
Programmet til Premier League sæsonen 2021/22 er nu kommet og det ser super spændende ud endnu engang. Vi har i realiteten allerede vores pakker klar til salg, men de kommer ikke online og gjort mulige for køb før England får ophævet deres restriktioner. Det gælder både de restriktioner de har mod os med karantæne ved indrejse og dem vi har mod dem. De er orange i øjeblikket og vi begynder først at sælge vores pakkerrejser, så snart de bliver gule igen. Hverken vi eller jer som kunder er forsikret så længe vi sælger pakker når landet er orange, så pas meget på med at købe steder der siger anderledes.

Du kan finde Liverpool's kampprogram nedenfor, hvor du også kan sende os en forespørgsel, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.

Rigtig god sommer :)


Traditionsrige Liverpool FC er en klub med masser af titler og en omfattende historie på CV’et. Klubben blev stiftet i 1892 og har gennem tiden blandt andet vundet imponerende 18 engelske mesterskaber samt syv FA Cup-titler.
Liverpool har altid haft hjemmebane på fantastiske Anfield, hvor der nu er plads til over 56.000 tilskuere efter stadionudvidelsen op til 2016/17-sæsonen. En stor del af oplevelse af en fodboldrejse til Anfield starter allerede inden kampen, hvor hele stadion synger den famøse sang ’You’ll Never Walk Alone’, når spillerne er kommet på banen. Der er garanti for kuldegysninger lige meget om du er Liverpool-fan eller ej!
Nogle af de største opgør i Liverpool på Anfield er uden tvivl Merseyside-derbyerne mod lokalrivalerne fra den anden side af Stanley Park, Everton. Derudover er der selvfølgelig også de drabelige opgør mod de evige rivaler, Manchester United.

 
Vores fodboldpakker:
Alle priser på vores fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Liverpool, morgenbuffet samt fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle Liverpool-pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

Husk Travel Sense & Redmen Family samarbejde!

Der er 17 varer.

Viser 1-17 af 17 element(er)