Liverpool FC


Vælg kamp

Filtrer efter

Oplev Liverpool FC live på Anfield

Fodboldrejser til Liverpool

I kan se programmet for Liverpool nedenfor og sende en forespørgsel på den ønskede kamp.

Traditionsrige Liverpool FC er en klub med masser af titler og en omfattende historie på CV’et. Klubben blev stiftet i 1892 og har gennem tiden blandt andet vundet imponerende 18 engelske mesterskaber samt syv FA Cup-titler.

Liverpool har altid haft hjemmebane på fantastiske Anfield, hvor der nu er plads til over 56.000 tilskuere efter stadionudvidelsen op til 2016/17-sæsonen. En stor del af oplevelse af en fodboldrejse til Anfield starter allerede inden kampen, hvor hele stadion synger den famøse sang ’You’ll Never Walk Alone’, når spillerne er kommet på banen. Der er garanti for kuldegysninger lige meget om du er Liverpool-fan eller ej!
Nogle af de største opgør i Liverpool på Anfield er uden tvivl Merseyside-derbyerne mod lokalrivalerne fra den anden side af Stanley Park, Everton. Derudover er der selvfølgelig også de drabelige opgør mod de evige rivaler, Manchester United.

 
Vores fodboldpakker:
Alle priser på vores fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Liverpool, morgenbuffet samt fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle Liverpool-pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

Husk Travel Sense & Redmen Family samarbejde!

fastlagt ikkefaslagt

There is 1 product.

Viser 1-1 af 1 element(er)