West Ham


Vælg kamp

West Ham

West Ham

Filtrer efter

Oplev West Ham live på London Stadium

Fodboldrejser til West Ham


Læs alt Covid-19 info til England her:

https:/www.travelsense.dk/rejser/covid-19-info-65


Da man skal være færdigvaccineret (eller under 18 år) for at komme ind i England uden at skulle i karantæne, kan man ikke købe vores pakker online.

I kan dog se programmet for West Ham nedenfor og sende en forespørgsel på den ønskede kamp.


Fodboldklubben fra Østlondon blev grundlagt i 1895, men fik først navnet West Ham United i 1900. ’The Hammers’ havde indtil 2016 hjemmebane på Boleyn Ground, men flyttede her de små 4-5 km vest til det noget større olympiske stadion, London Stadium, opført i forbindelse med OL i 2012. Deres nye hjemmebane kan nu huse imponerende 60.000 tilskuere! Klubben har endnu ingen Premier League-titler på CV’et, men har til gengæld vundet tre FA Cup-titler, senest i 1980. Træner for West Ham er skotske David Moyes, der blandt andet er kendt for sin tid i Manchester City, og på holdkortet findes profiler som Mark Noble, Declan Rice og Michail Antonio.
De største kampe for West Ham finder sted, når de store London-klubber kommer på besøg. Forvent derfor en ekstra fantastisk stemning til kampe mod Arsenal, Chelsea og Tottenham.
 
Vores pakker:
Alle vores West Ham fodboldrejser er inkl. to overnatninger i London med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.
 

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)