Sevilla

Sevilla

Filtrer efter

Fodboldrejser til Sevilla på Ramón Sánchez Pizjuán | Travel Sense

Oplev Sevilla live på Ramón Sánchez Pizjuán

Fodboldrejser til Sevilla

Klubben fra den andalusiske hovedstad Sevilla blev oprettet helt tilbage i 1890. Det er i klubbens lange historie kun blev til ét mesterskab, vundet i 1945/46, samt fem spanske pokaltitler, senest i 2009/10. Der hvor Sevilla i den grad har gjort sig bemærket siden årtusindskiftet er i UEFA Cuppen/Europa League, som de har vundet imponerende fem gange siden 2005, blandt andet tre gange i træk fra 2013/14 til 2015/16. ’Los Rojiblancos’ har hjemmebane på fantastiske Ramón Sánchez Pizjuán med plads til lidt over 42.000 tilskuere, hvor stemningen altid er helt i top. Skal du på en fodboldrejse og have en fodboldoplevelse for livet, så er det her, du skal tage hen!
Træner i klubben er den tidligere Roma-bomber, Vincenzo Montella, som klubben håber kan være arvtager for succestræneren Unai Emery, der nu er at finde i storklubben Paris Saint-Germain. Af store profiler kan blandt andet nævnes Nolito, Jesús Navas, Éver Banega, men selvfølgelig også danske Simon Kjær.
Opgørene mod byrivalerne bare få kilometer væk, Real Betis, er uden tvivl nogle af de største kampe i sæsonen. Dette brag bliver vurderet som et af de vigtigste i spansk fodbold.
 
Kontakt os allerede i dag og få et tilbud
Har du en bestemt kamp, som du ønsker at opleve, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
kontaktos

Der er desværre ikke nogen rejser her i øjeblikket. Vi beklager ulejligheden.