Sevilla

Sevilla

Sevilla

Filtrer efter

Oplev Sevilla live på Ramón Sánchez Pizjuán

Fodboldrejser til Sevilla

Klubben fra den andalusiske hovedstad Sevilla blev oprettet helt tilbage i 1890. Det er i klubbens lange historie kun blev til ét mesterskab, vundet i 1945/46, samt fem spanske pokaltitler, senest i 2009/10. Der hvor Sevilla i den grad har gjort sig bemærket siden årtusindskiftet er i UEFA Cuppen/Europa League, som de har vundet imponerende fem gange siden 2005, blandt andet tre gange i træk fra 2013/14 til 2015/16. ’Los Rojiblancos’ har hjemmebane på fantastiske Ramón Sánchez Pizjuán med plads til lidt over 42.000 tilskuere, hvor stemningen altid er helt i top. Skal du på en fodboldrejse og have en fodboldoplevelse for livet, så er det her, du skal tage hen! Samtidig byder byen også på den lokale dans Flamengo, samt godt vejr stort set året rundt. 
Træner i klubben er den tidligere Real Madrid og spanske landsholds-træner i form af Julen Lopetegui. Af store profiler kan blandt andet nævnes Nolito, Jesús Navas og Éver Banega.
Opgørene mod byrivalerne bare få kilometer væk, Real Betis, er uden tvivl nogle af de største kampe i sæsonen. Dette brag bliver vurderet som et af de vigtigste i spansk fodbold.
 
Se vores pakker nedenfor: