Real Madrid

Filtrer efter

Oplev Real Madrid live på Santiago Bernabéu

Fodboldrejser til Real Madrid

Hovedstadsklubben Real Madrid blev grundlagt i 1902 og er en af de mest populære klubber på verdensplan med fans i alle afkroge af jordkloden. Klubben fik i 1920 tilføjet Real, spansk for royal, til klubnavnet af kong Alfonso XIII samt tilføjet den ikoniske kongekrone til toppen af deres logo. Derfor kaldes Real Madrid blandt andet også for ’Kongeklubben’. Det utrolig succesfulde mandskab, der sammen med kun to andre klubber aldrig er rykket ud af den bedste spanske række, spiller til dagligt hjemme på fantastiske Santiago Bernabéu med plads til over 85.000 tilskuere, hvor det altid er en kæmpe oplevelse at tage på fodboldrejse til. Det er gennem tiden blev til rekordmange La Liga-titler, nemlig hele 33, samt 19 Copa del Rey pokaler og ikke mindst imponerende 13 Champions League-titler, hvilket er flere end nogle andre klubber i Europa. I spidsen for klubben er tilbagevendte Zinedine Zidane.
Han kommer til at råde over stjerner som Luka Modrić, Sergio Ramos og det nye storindkøb Eden Hazard!
Skal du opleve det største af det største i på Santiago Bernabeu, skal du selvfølgelig tage på fodboldrejse til et El Clásico-opgør mod rivalerne fra FC Barcelona – det bliver bare ikke større! Desuden er kampene mod bysbørnene fra Atlético Madrid, kaldet ’El Derbi Madrileño’, også noget ud over det sædvanlige.

 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Real Madrid fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Madrid med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Spanien. I Spanien kan gælde lidt andre regler i forhold til at sidde sammen på stadion. Læs mere HER.
  

Se vores pakker nedenfor: