Bayern München

Filtrer efter

Oplev Bayern München live på Allianz Arena

Fodboldrejser til Bayern München

De tyske giganter Bayern München blev grundlagt helt tilbage i 1900 og har til dagligt hjemmebane på Tysklands andenstørste stadion, Allianz Arena, med plads til hele 75.000 tilskuere. Facaden på det flotte stadion, der altid er en kæmpe oplevelse at tage til på en fodboldrejse, kan på imponerende vis tilpasses til, hvem der benytter det. Det betyder, at stadionet er rødt, når Bayern München spiller, blåt når 1860 München spiller, og hvidt når det tyske landshold spiller, eller når der afvikles en neutral begivenhed. Den succesfulde klub har vundet rekordmange tyske mesterskaber og pokaltitler, nemlig henholdsvis 29 og 19 – langt flere end de nærmeste forfølgere. Desuden er det blevet til flotte fem Champions League-titler – senest i 2012/13, hvor Dortmund blev slået i en ren tysk finale. I 2018/19-sæsonen blev de endnu engang tyske mestre og har nu vundet de sidste otte sæsoner i træk. Træner for storklubben er Hans-Dieter Flick, som tog over da kroaten Niko Kovac blev fyret. Han råder over en verdensklassetrup med blandt andet fantastiske spillere som Robert Lewandowski, Thiago Alcântara og Manuel Neuer til rådighed.

Skal du opleve det størst opgør i tysk fodbold, er der kun én kamp der gælder; nemlig opgøret mod rivalerne fra Dortmund. Når Die Schwarzgelben besøger byen, er der altid garanti for drama, intensitet og fodbold i verdensklasse!
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Bayern München fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i München og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. De fleste vælger at køre selv til München ellers så råder vi til at købe fly via www.momondo.dk. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Tyskland.
 

Se vores pakker nedenfor:

There is 1 product.

Viser 1-1 af 1 element(er)