Fodboldrejser til Bayern München

Oplev Bayern München live på Allianz Arena


De tyske giganter Bayern München blev grundlagt helt tilbage i 1900 og har til dagligt hjemmebane på Tysklands andenstørste stadion, Allianz Arena, med plads til hele 75.000 tilskuere. Facaden på det flotte stadion, der altid er en kæmpe oplevelse at tage til på en fodboldrejse, kan på imponerende vis tilpasses til, hvem der benytter det. Det betyder, at stadionet er rødt, når Bayern München spiller, blåt når 1860 München spiller, og hvidt når det tyske landshold spiller, eller når der afvikles en neutral begivenhed.

Skal du opleve det størst opgør i tysk fodbold, er der kun én kamp der gælder; nemlig opgøret mod rivalerne fra Dortmund. Når Die Schwarzgelben besøger byen, er der altid garanti for drama, intensitet og fodbold i verdensklasse!
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Bayern München fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i München og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’.
 


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Inkl. Fly

Inkl. Fly

Inkl. Hotel

Inkl. Hotel


Inkl. Billet

Inkl. Billet

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os