US Masters

Filtrer efter

Golfrejser til US Masters

US Masters

Tidspunkt: 08. til 11. april 2021

Sted: Augusta National Golf Club, Georgia, USA

US Masters, eller bare The Masters, er den første major på kalenderen og bliver afviklet i april. Den prestigefyldte turnering bliver hvert år afviklet på Augusta National Golf Club ved byen Augusta, Georgia – ca. 2,5 time fra en verdens mest travle lufthavn, Hartsfield-Jackson i Atlanta. Med sin lange historie og den prestigefyldte grønne jakke, som vinderen får lov til at bære, er The Masters i sandhed en traditionsfyldt turnering. Vinderen i 2020 blev amerikanske Dustin Johnson, som vandt sin første grønne jakke. 

Kunne du tænke dig at komme over og opleve en af de mest traditionsrige golfturneringer, så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi vender retur med et tilbud hurtigst muligt. 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os