British Open

Filtrer efter

Golfrejser til British Open

Oplev British Open live i England

15. - 18. juli 2021

British Open, eller The Open Championship, er årets tredje major på kalender og bliver afviklet i juli. Turneringen er den ældste af de fire majors og er desuden den eneste, der ikke bliver afholdt i USA. Den forsvarende mester er Shane Lowry, der vandt den 148. udgave af turneringen på Royal Portrush Golf Club i Nordirland med en score på 16 under par – hele seks slag bedre end nummer to, Tommy Fleetwood.

Turneringen i 2020 skulle have været spillet på Royal St George's Golf Club i England, men blev aflyst grundet Covid-19. Det er nu rykket til 2021 på samme bane.

Kunne du tænke dig at komme afsted for at opleve British Open LIVE, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os