British Open

Filtrer efter

Golfrejser til British Open

Oplev British Open live i england

British Open, eller The Open Championship, er årets tredje major på kalender og bliver afviklet i juli. Turneringen er den ældste af de fire majors og er desuden den eneste, der ikke bliver afholdt i USA. Den forsvarende mester er amerikanske Jordan Spieth, der vandt den 146. udgave af turneringen på Royal Birkdale Golf Club i England med en score på 12 under par – tre slag bedre end nummer to, Matt Kuchar. Spieth kunne dermed forlade turneringen med en samlet præmiesum på hele $1.845.000!

Turneringen bliver i 2018 spillet på Carnoustie Golf Links i Angus, Skotland.

Kunne du tænke dig at komme afsted for at opleve British Open LIVE, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os