NFL rejser til London

Filtrer efter

NFL rejser til London

Rejser til NFL i London

Oplev fantastiske touchdowns og hårde hits uden at skulle krydse Atlanten, når NFL hvert år gæster London. Den første NFL-kamp i London blev afviklet i 2007, hvor New York Giants slog Miami Dolphins med 13-10. Siden da er mindst én regulær kamp hver sæson blevet spillet i den engelske hovedstad med over 83.000 tilskuere klar på lægterne på nationalstadionet Wembley. I øjeblikket bliver det endda diskuteret, om der skal være et NFL-hold, som har fast base i London.

Kampene som var planlagt i London i 2020 blev desværre aflyst, grundet Covid-19, men nu er NFL tilbage i Europa i 2021 og det glæder vi os til. Allerede nu er kampene fastlagt til efteråret 2021 i London. Der bliver spillet to kampe og begge kampe bliver spillet på Tottenham Hotspur Stadium i oktober.

Kampene er:

10/10/2021: Atlanta Falcons - New York Jets

17/10/2021: Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins

Vi glæder os meget til at sende gæster afsted igen og vi regner med at have pakker klar til kampene i løbet af sommeren. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på: jonathan@travelsense.dk

Vores NFL-pakker:

Alle vores NFL-rejser til London er inkl. to overnatninger i London med morgenmad og NFL-billet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din NFL-rejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine NFL-billetter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os