NFL rejser til London

Filtrer efter

NFL rejser til London

Rejser til NFL i London

Oplev fantastiske touchdowns og hårde hits uden at skulle krydse Atlanten, når NFL hvert år gæster London. Den første NFL-kamp i London blev afviklet i 2007, hvor New York Giants slog Miami Dolphins med 13-10. Siden da er mindst én regulær kamp hver sæson blevet spillet i den engelske hovedstad med over 83.000 tilskuere klar på lægterne på nationalstadionet Wembley. I øjeblikket bliver det endda diskuteret, om der skal være et NFL-hold, som har fast base i London.

I 2019 bliver to kampe spillet på Tottenhams nye stadion, mens to bliver afviklet på nationalstadionet Wembley. Holdene til den kommende sæsons fire kampe i London er nu fundet og ser således ud:

-Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers (Tottenham Stadium)
-Oakland Raiders - Chicago Bears (Tottenham Stadium)
-Los Angeles Rams - Cincinnati Bengels (Wembley)
-Jacksonville Jaguars - Houston Texans (Wembley)

 

Vores NFL-pakker:

Alle vores NFL-rejser til London er inkl. to overnatninger i London med morgenmad og NFL-billet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din NFL-rejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine NFL-billetter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.