NFL rejser til London


Vælg kamp

Filtrer efter

NFL rejser til London

Rejser til NFL i London


Oplev fantastiske touchdowns og hårde hits uden at skulle krydse Atlanten, når NFL hvert år gæster London.

Kampene som var planlagt i London i 2020 blev desværre aflyst, grundet Covid-19, men nu er NFL tilbage i Europa i 2021 og det glæder vi os til. Allerede nu er kampene fastlagt til efteråret 2021 i London. Der bliver spillet to kampe og begge kampe bliver spillet på Tottenham Hotspur Stadium i oktober.

Kampene er:

10/10/2021: Atlanta Falcons - New York Jets

17/10/2021: Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins


Vores NFL-pakker:

Alle vores NFL-rejser til London er inkl. to overnatninger i London med morgenmad og NFL-billet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din NFL-rejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine NFL-billetter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.


Covid-19 info:
NFL-rejser til London er nu åben for danskere (med fast bopæl i Danmark), som er færdigvaccinerede.
 
Myndighedernes rejsevejledning for Storbritannien er stadig orange, hvilket betyder UM fraråder alle ikke-nødvendige rejser. Dette gælder dog ikke færdigvaccinerede med fast bopæl i Danmark samt deres medrejsende børn under 18 år, som er undtaget fra anbefalingen om, at alle ikke-nødvendige rejser frarådes. Man skal dog fortsat være opmærksom på landets indrejserestriktioner.
 
Dette betyder, at vi nu kan tilbyde NFL-rejser til danskere (med fast bopæl i Danmark), som er færdigvaccinerede.
Folk der ikke er færdigvaccineret kan kun reservere et tilbud og først få det 100% bekræftet når England er gul/grøn igen.
 
Indrejserestriktionerne for Storbritannien er som følgende for færdigvaccinerede:
•Danmark er nu et grønt land, og her gælder følgende regler:
•Du skal tage en Covid-19 test (PCR eller Antigen) inden afrejse, der max må være 72 timer gammel ved ankomst.
•Du skal booke og betale en Covid-19 test før afrejse, som skal tages efter ankomst til Storbritannien (skal tages på eller før 2. dagen). Læs mere og bestil din tid her: https://www.gov.uk/find-travel-test-provider.  Den skal tages uanset om man er færdigvaccineret eller ej og børn i alderen 5-17 år skal også tage en test på 2. dagen.
•Opholder du dig i England i mindre end 2 døgn, så skal du ikke testes. Den skal dog stadig bookes og betales hjemmefra, så du kan udfylde den vigtige ’Passenger locater form’ for at komme ind i landet.
•Du skal udfylde en ’Passenger locater form’ 48 timer inden afrejse. Læs mere og udfyld den her: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk
Det er eget ansvar at få booket ovenstående ting, samt få læst op på reglerne.
•Der er store rygter i det engelske i øjeblikket om at denne regel bliver skrottet d. 1. oktober 2021! Vi venter på endelig bekræftelse.
 
Læs myndighedernes vejledning her: https://storbritannien.um.dk/rejse-og-ophold/corona-covid-19