• Ny
 • Jacksonville Jaguars - Denver Broncos

Transport til Wembley

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Wembley

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til London (Wembley), medmindre andet er angivet.

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Transport til London centrum

Heathrow Airport:

Heathrow Lufthavn er den største lufthavn i London og har et stort antal transportmuligheder til rådighed, herunder:

Heathrow Express: En hurtig og direkte togforbindelse, der forbinder Heathrow Lufthavn med Paddington Station i London centrum på kun 15-20 minutter.

London Underground: Piccadilly-linjen kører direkte til Heathrow Lufthavn og tager cirka 45-50 minutter at komme til London centrum.


Gatwick Airport:

Gatwick Express: En hurtig togforbindelse, der forbinder Gatwick Lufthavn med Victoria Station i London centrum på cirka 30-35 minutter.

Southern Railway: Et regionaltog, der kører mellem Gatwick Lufthavn og London Victoria Station.
National Express Bus: En busforbindelse, der kører mellem Gatwick Lufthavn og forskellige destinationer i London-området. 

Stansted Airport:

Stansted Express: En hurtig togforbindelse, der forbinder Stansted Lufthavn med Liverpool Street Station i London centrum på cirka 45-50 minutter.

National Express Bus: En busforbindelse, der kører mellem Stansted Lufthavn og forskellige destinationer i London-området.


Transport til Wembley fra London centrum

Der er flere transportmuligheder til Wembley Stadium fra det centrale London:

Tube (London Underground): Den nemmeste og hurtigste måde at komme til Wembley Stadium på er at tage metroen. Wembley Park Station ligger på Jubilee og Metropolitan linjerne, og det tager ca. 20-25 minutter fra det centrale London. Der er også Wembley Central Station, som ligger på Bakerloo linjen og toglinjerne til National Rail.

Tog: Der er også togforbindelser fra London Marylebone station til Wembley Stadium station, som tager ca. 10-15 minutter.

Bus: Der er flere busruter, der kører til Wembley Stadium, herunder numrene 18, 83, 92, 182 og 224. Disse busser kører fra forskellige steder i det centrale London og kan tage fra 30 til 60 minutter, afhængigt af trafikken.

Taxi: Det er også muligt at tage en taxa eller bruge en ride-hailing app som Uber eller Bolt til at komme til Wembley Stadium. Dette kan dog være en dyrere mulighed, især i myldretiden eller når der er store begivenheder på stadionet.

Thistle London Marble Arch ★★★★

Thistle London Marble Arch

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Thistle London Marble Arch

 • Bryanston Street, Marble Arch, London, England, W1H 7EH

Thistle London Marble Arch tilbyder en fantastisk beliggenhed, kun fem minutters gang fra Marble Arch og Hyde Park. Gæster kan få lidt motion i fitnesscenteret eller få noget at spise på The Grill, der serverer moderne, europæiske retter og er åben til morgenmad, frokost og aftensmad. Andre faciliteter tæller en bar/lounge og en snackbar/deli. Stedets hjælpsomme personale og morgenmad får gode bedømmelser fra rejsende. Offentlig transport ligger kun en kort gåtur væk: Marble Arch Metrostation ligger 3 minutter væk og Bond Street Metrostation ligger 7 minutter derfra.


Fastlagt - 20/10/2024 kl. 14.30 engelsk tid Fastlagt - 20/10/2024 kl. 14.30 engelsk tid

Jacksonville Jaguars - New England Patriots

Fra 3.995,00 kr./person

Wembley Stadium

2 Nætter

| 19 Oct.

- 21 Oct. 2024

Fastlagt - 20/10/2024 kl. 14.30 engelsk tid

Fastlagt - 20/10/2024 kl. 14.30 engelsk tid

Tag på en fantastisk NFL-rejse til London og oplev en NFL-kamp på fantastiske 'Wembley Stadium' i London. Kampen er mellem Jacksonville Jaguars - New England Patriots. Oplev stjerner som Trevor Lawrence og Christian Kirk fra Jaguars, mens du fra Patriots kan opleve deres 1. runde valg fra årets draft i form af: Drake Maye. Det bliver et meget spændende opgør på et forhåbentligt udsolgt stadion i London!

Husk NFL skal oplevelse live på stadion.

Pakken indeholder:

19. - 21. oktober

 • 2 overnatninger på 4* Thistle London Marble Arch 
 • Morgenmad på hotellet
 • 'Premium Seats' NFL billetter bag målet til kampen: Jacksonville Jaguars - New England Patriots på Wembley
  • – Fantastisk udsigt fra det midterste niveau bag målet (blok 215/205 eller lignende)
  • – Brede sæder med armlæn (Padded seats)
  • – Adgang til Premium bar i Taphouse Social, hvor det er muligt at købe mad og drikke
  • – Ingen dress code
  • – Stadionet åbner 2,5 time før kampstart
 • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Der er egen transport fra Danmark - London t/r, samt fra hotellet - stadion t/r.

606477-TSSP

Produktinformation

Lokation
Wembley Stadium

Specifikke referencer