• Ny

Transport til Crystal Palace

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Crystal Palace

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Crystal Palace, medmindre andet er angivet.

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Flyinfo:
København: Fra København kan man flyve direkte SAS, Norwegian, Ryanair og Easyjet til London.
Billund: Fra Billund kan man flyve direkte med Ryanair og enkelte gange British Airways til London.

Transport til London centrum:

Heathrow Lufthavn: Heathrow Lufthavn er den største lufthavn i London og har et stort antal transportmuligheder til rådighed, herunder:
Heathrow Express: En hurtig og direkte togforbindelse, der forbinder Heathrow Lufthavn med Paddington Station i London centrum på kun 15-20 minutter.
London Underground: Piccadilly-linjen kører direkte til Heathrow Lufthavn og tager cirka 45-50 minutter at komme til London centrum.
http://www.heathrowairport.com/transport-and-directions


Gatwick Lufthavn: Gatwick Express: En hurtig togforbindelse, der forbinder Gatwick Lufthavn med Victoria Station i London centrum på cirka 30-35 minutter.
Southern Railway: Et regionaltog, der kører mellem Gatwick Lufthavn og London Victoria Station.
National Express Bus: En busforbindelse, der kører mellem Gatwick Lufthavn og forskellige destinationer i London-området.  
http://www.gatwickairport.com/to-and-from/gatwick-to-london/

Stansted – Lufthavn: Stansted Express: En hurtig togforbindelse, der forbinder Stansted Lufthavn med Liverpool Street Station i London centrum på cirka 45-50 minutter.
National Express Bus: En busforbindelse, der kører mellem Stansted Lufthavn og forskellige destinationer i London-området.
http://www.stanstedairport.com/transport-and-directions/stansted-to-central-london


Transport til Selhurst Park:
Hvis du befinder dig i centrum af London og vil rejse til Selhurst Park, kan du bruge offentlig transport, da det er den nemmeste og mest bekvemme måde at komme dertil på. Der er flere muligheder at vælge imellem:

Tog: Du kan tage toget fra London Victoria Station til Selhurst Station, som ligger en kort gåtur fra Selhurst Park. Rejsetiden er normalt omkring 20-25 minutter.

Overground: Du kan tage Overground-togene fra flere stationer i London til Crystal Palace Station, og derefter tage en kort bus- eller taxitur til Selhurst Park.

Bus: Der er flere busser, der kører fra centrum af London til Selhurst Park, herunder rute 468, 75 og 157. Rejsetiden kan variere afhængigt af trafikken.

Taxi: Du kan også tage en taxa fra centrum af London til Selhurst Park, men det kan være en dyrere mulighed end offentlig transport.

Uanset hvilken transportmulighed du vælger, bør du undersøge de aktuelle rutetider og billetpriser inden din rejse for at undgå uventede problemer.

Hotel - The Royal National Hotel ★★★

ROYAL NATIONAL HOTEL*** - Dette 3-stjernede hotel ligger I den østlige del af Londons centrum. Fodboldrejser

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Royal National Hotel

  • 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG, England

Dette 3-stjernede hotel ligger I den østlige del af Londons centrum. Det er i gåafstand til de populære områder Oxford Street, Soho, Covent Garden og Kings Cross Station. Nærmeste undergrundsstation er Russel Square, som kun ligger et stenkast fra hotellet.

Hotellet er 3-stjernet, og standarden er som man kan forvente af et engelsk middelklasse hotel. Der serveres en simpel ’Continental’ morgenmad bestående af brød, pålæg, kaffe og juice. English breakfast kan tilkøbes på hotellet. Værelserne er rene og simpelt indrettet.

Royal National Hotel er det rigtige valg til dig, der gerne vil bo billigt og centralt i London. Har man højere krav til hotelstandarden end 3-stjernet, vil vi anbefale Holiday inn London kensington eller The Cumberland Hotel.

Der er 9 km fra hotellet til Olympisk stadion

Der er 13,6 km fra hotellet til Wembley stadion

Der er ca. 16 km fra hotellet til Selhurst Park

Der er 7,7 km fra hotellet til Stamford Bridge

Der er 4,3 km fra hotellet til Emirates Stadium

Der er 11 km fra hotellet til Tottenham Hotspur Stadium

Holiday Inn Regent's Park ★★★★

Holiday Inn London Regents Park

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Holiday Inn London - Regent's Park

  • Carburton St, Fitzrovia, London W1W 5EE, United Kingdom

Dette moderne 4-stjernede hotel ligger blot 5 minutters gang fra Regent's Park og 2 metrostationer i hjertet af London. Receptionen er døgnåben. Der er desuden roomservice døgnet rundt på hotellet der har restaurant og bar. Der er gratis wi-fi.

Fra hotellet tager det omkring 45 minutter før du står på det fantastiske Wimbledon anlæg!


Fastlagt - 09/03 & 10/03/2024 Fastlagt - 09/03 & 10/03/2024

Crystal Palace - Luton & Aston Villa - Tottenham

Fra 2.995,00 kr./person

London & Birmingham

2 Nætter

| 09 Mar.

- 11 Mar. 2024

Fastlagt - 09/03 & 10/03/2024

Fastlagt - 09/03 & 10/03/2024

Tag på fodboldrejse til England og oplev to Premier League kampe på to dage! Først starter I lørdag eftermiddag på vidunderlige Selhurst Park i det sydlige London, hvor Crystal Palace tager mod Luton. Søndag skal I så meget toget op til Birmingham, hvor Aston Villa tager mod Tottenham i et brag af kamp! 

Pakken indeholder:

09. - 11. marts

  • 2 overnatninger på enten 3* The Royal National Hotel eller 4* Holiday Inn London Regents Park
  • Morgenmad på hotelle
  • Fodboldbillet på ydre langside til kampen: Crystal Palace - Luton Town
  • Fodboldbillet på øvre langside til kampen: Aston Villa - Tottenham
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden*Der er egen transport fra Danmark - London t/r, samt fra hotellet - stadion t/r.

*Der er også egen transport med tog fra London (Euston Station) - Birmingham t/r om søndagen for at se Aston Villa. Det kan bookes her: https://www.thetrainline.com/da

*Vær opmærksom på at man bor på hotel i London udelukkende.


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

591045-TSSP

Produktinformation

Lokation
London & Birmingham

Specifikke referencer