Fodboldrejser Crystal Palace - Nottingham Forest
  • Fodboldrejser Crystal Palace - Nottingham Forest

Transport til Crystal Palace

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Crystal Palace

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Crystal Palace, medmindre andet er angivet.

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Flyinfo:
København: Fra København kan man flyve direkte SAS, Norwegian, Ryanair og Easyjet til London.
Billund: Fra Billund kan man flyve direkte med Ryanair og enkelte gange British Airways til London.

Transport til London centrum:

Heathrow Lufthavn: Heathrow Lufthavn er den største lufthavn i London og har et stort antal transportmuligheder til rådighed, herunder:
Heathrow Express: En hurtig og direkte togforbindelse, der forbinder Heathrow Lufthavn med Paddington Station i London centrum på kun 15-20 minutter.
London Underground: Piccadilly-linjen kører direkte til Heathrow Lufthavn og tager cirka 45-50 minutter at komme til London centrum.
http://www.heathrowairport.com/transport-and-directions


Gatwick Lufthavn: Gatwick Express: En hurtig togforbindelse, der forbinder Gatwick Lufthavn med Victoria Station i London centrum på cirka 30-35 minutter.
Southern Railway: Et regionaltog, der kører mellem Gatwick Lufthavn og London Victoria Station.
National Express Bus: En busforbindelse, der kører mellem Gatwick Lufthavn og forskellige destinationer i London-området.  
http://www.gatwickairport.com/to-and-from/gatwick-to-london/

Stansted – Lufthavn: Stansted Express: En hurtig togforbindelse, der forbinder Stansted Lufthavn med Liverpool Street Station i London centrum på cirka 45-50 minutter.
National Express Bus: En busforbindelse, der kører mellem Stansted Lufthavn og forskellige destinationer i London-området.
http://www.stanstedairport.com/transport-and-directions/stansted-to-central-london


Transport til Selhurst Park:
Hvis du befinder dig i centrum af London og vil rejse til Selhurst Park, kan du bruge offentlig transport, da det er den nemmeste og mest bekvemme måde at komme dertil på. Der er flere muligheder at vælge imellem:

Tog: Du kan tage toget fra London Victoria Station til Selhurst Station, som ligger en kort gåtur fra Selhurst Park. Rejsetiden er normalt omkring 20-25 minutter.

Overground: Du kan tage Overground-togene fra flere stationer i London til Crystal Palace Station, og derefter tage en kort bus- eller taxitur til Selhurst Park.

Bus: Der er flere busser, der kører fra centrum af London til Selhurst Park, herunder rute 468, 75 og 157. Rejsetiden kan variere afhængigt af trafikken.

Taxi: Du kan også tage en taxa fra centrum af London til Selhurst Park, men det kan være en dyrere mulighed end offentlig transport.

Uanset hvilken transportmulighed du vælger, bør du undersøge de aktuelle rutetider og billetpriser inden din rejse for at undgå uventede problemer.

Leonardo Hotel London Croydon ★★★

Leonardo Hotel London Croydon

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Leonardo Hotel London Croydon

  • Wellesley Road, Croydon, England, CR0 9 XY

Leonardo Hotel London Croydon - formerly Jurys Inn ligger tæt på en togstation og er en oplagt valgmulighed til et ophold i Croydon. Du kan slappe af med en drink i baren/loungen, ligesom kaffebaren/caféen er et oplagt sted at få lidt at spise. Rejsende har kun godt at sige om stedets generelle forhold. Overnatningsstedet ligger kun en kort gåtur fra offentlig transport: Wellesley Road Sporvognsstation er få skridt derfra og George Street Tram Station ligger 5 minutter væk.


Hotellet er beliggende 2 km fra Selhurst Park.


Fastlagt - 06/05/2024 kl. 20.00 engelsk tid Fastlagt - 06/05/2024 kl. 20.00 engelsk tid

Crystal Palace - Manchester United

Fra 1.995,00 kr./person

Selhurst Park, London, England

1 Nat

| 06 May.

- 07 May. 2024

Fastlagt - 06/05/2024 kl. 20.00 engelsk tid

Fastlagt - 06/05/2024 kl. 20.00 engelsk tid

Tag på fodboldrejse til Sydlondon og oplev Crystal Palace, som er klar til endnu en sæson i Premier League. Der vil sidde godt 26.000 af de bedste hjemmesfans klar på Selhurst Park, når Crystal Palace-stjernerne løber på banen mod Manchester United!

Pakken indeholder:          

06. - 07. maj

  • 1 overnatning på 3* Leonardo Hotel London Croydon
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på langsiden til kampen: Crystal Palace - Manchester United
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Der er egen transport fra Danmark - London t/r, samt fra hotellet - stadion t/rLæs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/da/rejser/FAQ-1

552298-TSSP

Produktinformation

Lokation
Selhurst Park, London, England

Specifikke referencer