Fodboldpakker til Liverpool

Oplev Liverpool FC live på Anfield


Traditionsrige Liverpool FC er en klub med masser af titler og en omfattende historie på CV’et.

Liverpool har altid haft hjemmebane på fantastiske Anfield, hvor der nu er plads til over 61.015 tilskuere efter stadionudvidelsen op til 2023/24-sæsonen. En stor del af oplevelse af en fodboldrejse til Anfield starter allerede inden kampen, hvor hele stadion synger den famøse sang ’You’ll Never Walk Alone’, når spillerne er kommet på banen. Der er garanti for kuldegysninger lige meget om du er Liverpool-fan eller ej!

Vores fodboldpakker: Alle priser på vores fodboldpakker er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Liverpool, morgenbuffet samt fodboldbillet til den pågældende kamp. Til enkelte kampe sælger vi dog "kun" fodboldbilletter uden hotel. Alle Liverpool-pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’.

Husk Travel Sense & Redmen Family samarbejde! Vil man som medlem opnå rabat på vores rejser, skal man booke rejsen via Redmen Familys hjemmeside.


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Inkl. Fly

Inkl. Fly

Inkl. Hotel

Inkl. Hotel


Inkl. Billet

Inkl. BilletSe kamptidspunkter for Premier League her

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os