• Ny

Transport til Liverpool

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Liverpool

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Liverpool, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til enten Manchester eller en af de meget få direkte afgange til Liverpool. Hvis man flyver til Manchester, så tager man derefter enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Manchester
& transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Ryanair har lige åbnet en direkte afgang fra København til Liverpool fredag aften og hjem mandag eftermiddag. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Der er flere måder at rejse fra Manchester til Liverpool. Her er nogle muligheder:

Tog: Du kan tage en direkte tog fra Manchester Piccadilly station til Liverpool Lime Street station. Rejsen tager cirka 45 minutter, og der er flere afgange i timen. Du kan finde mere information og købe billetter på webstedet for National Rail. Generelt kan du forvente at betale omkring £6-20 for en enkeltbillet.

Bus: Der er også busforbindelser mellem Manchester og Liverpool. Du kan tage en bus fra Manchester Coach Station til Liverpool One Bus Station. Rejsen tager cirka 1 time og 15 minutter, og der er flere selskaber, der kører denne rute, som f.eks. National Express og Megabus. Normalt kan du forvente at betale omkring £5-15 for en enkeltbillet.

Taxi: Endelig kan du også tage en taxa fra Manchester til Liverpool. Dette er den dyreste mulighed, men også den hurtigste og mest bekvemme, især hvis du har meget bagage. Du kan finde taxaer på taxiholdepladser eller bestille en taxa online. Generelt kan du forvente at betale omkring £70-100 for en enkeltrejse med taxa fra Manchester til Liverpool.

Det kan ofte være noget billigere at bestille en UBER, så det råder vi jer til.

Transport til Anfield

Der er flere måder at komme fra Liverpool centrum til Anfield, hvor Liverpool FC spiller. Her er nogle muligheder:

Bus: Du kan tage en bus fra Liverpool One Bus Station til Anfield. Buslinjerne 17, 26, 27, 17A og 917 kører alle til Anfield fra Liverpool centrum. Det er en relativt billig og praktisk måde at komme dertil på. Billetpriserne varierer, men for en enkeltbillet kan du forvente at betale cirka £2-3.

Taxi: En taxa kan tage dig direkte fra Liverpool centrum til Anfield, og det er en hurtig og bekvem måde at komme dertil på. Taxaer kan normalt findes ved taxiholdepladser i centrum, eller du kan bestille en online. Priserne varierer, men du kan forvente at betale omkring £10-20 for en enkeltrejse.

Gå: Afhængigt af hvor du er i Liverpool centrum, kan du også overveje at gå til Anfield, da det kun er omkring 3-4 km væk. Det kan være en dejlig måde at opleve byen og dens omgivelser på, og det er gratis!

Cykel: Hvis du er mere til cykling, kan du også leje en bycykel fra en af byens mange udlejningssteder og cykle til Anfield. Der er også cykelstier langs vejen, og det kan være en sjov og sund måde at komme dertil på. Priserne varierer afhængigt af udlejningsstedet og varigheden af lejen.

Uanset hvilken transportform du vælger, kan du forvente en rejsetid på omkring 15-20 minutter fra Liverpool centrum til Anfield.

Hotel - Ibis Liverpool Centre Albert Dock ★★★

ibis Liverpool Centre Albert Dock

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Ibis Liverpool Centre Albert Dock

 • 27 Wapping, Liverpool, L1 8LY, Storbritannien

Dette hotel ligger i Liverpools centrum, lige over for Albert Dock og 300 m fra butikscentret Liverpool One. Det tilbyder værelser til overkommelige priser, snack og sodavandservice døgnet rundt, bar samt billig parkering.

Værelserne er indrettede i lyse farver og har satellit-tv, trådløs internetadgang og skrivebord. De har desuden faciliteter til at lave te og kaffe, radio og eget badeværelse med bruser. Hårtørrer kan lånes i receptionen.

Hotellet serverer en varm morgenbuffet. Derudover byder caféen på et udvalg af internationale retter, og baren serverer lettere anretninger. Hotellet har desuden døgnåben reception.

Museerne Tate Liverpool og Beatles Story ligger begge blot 300 m fra hotellet. Der findes et fantastisk udvalg af pubber og butikker omkring havnemolen, og Liverpools Lime Street Station ligger 10 minutters gang derfra.

Der er ca. 4 km fra hotellet til stadion. 


Ikke fastlagt

Liverpool FC - Crystal Palace

Fra 4.995,00 kr./person

Anfield, Liverpool, England

2 Nætter

| 13 Apr.

- 15 Apr. 2024

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield. Her sidder over 60.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen til kampen mod Crystal Palace, og du står med gåsehud, klar til en fodboldoplevelse for livet!

Pakken indeholder:

13. - 15. april

  • 2 overnatninger på 3* Ibis Liverpool Centre Albert Dock – Liverpool One
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbilletter på den nye 'Anfield Road Stand' i blok AM1-AM8 til kampen: Liverpool FC - Crystal Palace
  • Billetten inkluderer:
   • Adgang til den nye Brodies Lounge fra 2.5 timer før kick-off
   • Street-food-style mad inkluderet før kampen i Loungen
   • Drikkevarer inkluderet i pausen (øl, vin, vand)
   • Mulighed for køb af drikkevarer før og efter kampen
   • Underholdning i Loungen før kampen bl.a. med besøg af LFC-legende
   • Officielt kampprogramHusk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

550105-TSSP

Produktinformation

Lokation
Anfield, Liverpool, England

Specifikke referencer