Spanien

Oplev fodbold LIVE i Spanien

Fodboldrejser til Spanien


Primera División | Copa del Rey

Den spanske Primera División, også kendt som La Liga, blev oprettet i 1929 og består lige nu af 20 hold. Kun ni hold har gennem tiden vundet det spanske mesterskab – flest selvfølgelig vundet af de to giganter Real Madrid og FC Barcelona med henholdsvis 34 og 26 titler. De forsvarende mestre er denne gang Real Madrid, som løb med den eftertragtede pokal i 2019/20.
Spanien er naturligvis et fantastisk sted at tage på fodboldrejse til! Her er der nemlig rig mulighed for at kombinere verdensklasse fodbold med dejligt vejr, lækker mad og interessant kultur. Mange vælger endda også at tage afsted længere tid end de klassiske to til tre dage hen over en weekend, som en standard fodboldrejse normalt varer, for ligeledes at få en lille ferie ud af turen. Skal du have en oplevelse for livet, så skal du tage på fodboldrejse til et af de legendariske El Clásico-opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona. Hvem vil ikke også gerne have muligheden for at se verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, live på stadion?
Udover Primera División findes også den spændende cup-turnering Copa del Rey, hvor det også ofte er muligt at se nogle spændende kampe mellem de store hold til en god pris.
 
Kunne du tænke dig at tage på fodboldrejse til Spanien for at opleve de største Primera División-hold live på stadion, så vælg din klub eller turnering nedenfor. Har du nogle spørgsmål eller individuelle forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os