• Ny
Fodboldrejse til Manchester City på Etihad Stadium
 • Fodboldrejse til Manchester City på Etihad Stadium

Transport til Manchester City

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Manchester City

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Manchester, medmindre andet er angivet. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Manchester

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet, SAS, Norwegian eller Ryanair. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til centrum

Der er flere transportmuligheder fra Manchester lufthavn til centrum:

Tog: Der er en direkte togforbindelse fra lufthavnen til Manchester Piccadilly Station. Toget kører hver 10. minut i dagtimerne og tager ca. 20 minutter. Billetter kan købes online eller på stationen.

Bus: Der er en række busser, der kører fra lufthavnen til forskellige dele af Manchester. De fleste busser kører fra lufthavnsterminalen, og billetter kan købes på billetkontoret eller hos chaufføren.

Taxa: Der er taxaer til rådighed i lufthavnen, og priserne varierer afhængigt af afstanden til dit bestemmelsessted i centrum af Manchester. Der er taxaer uden for terminalbygningen, og du kan også bestille en taxa online.


Transport til Etihad Stadium

Der er flere transportmuligheder fra Manchester centrum til Etihad Stadium:

Metrolink: Metrolink er en sporvogns- og letbaneservice, der opererer i Manchester og dækker de fleste af byens største seværdigheder, herunder Etihad Stadium. Der er en Metrolink-station tæt på stadion, og du kan tage linje 6 mod "Ashton-under-Lyne" og stå af ved stoppestedet "Etihad Campus".

Bus: Der er også busser, der kører til Etihad Stadium, og der er forskellige ruter, der betjener stadionet. Bus nummer 216 og 231 kører direkte til stadion fra Manchester centrum.

Taxa: Du kan også tage en taxa fra centrum af Manchester til Etihad Stadium. Der er taxaer tilgængelige på mange steder i byen, og du kan også bestille en taxa online eller ved at ringe til et taxa-selskab.

Gå: Hvis vejret er godt, kan du også overveje at gå til Etihad Stadium fra Manchester centrum. Det tager cirka 30-40 minutter at gå, og du vil kunne nyde synet af byen undervejs.

Hotel - Leonardo Hotel Manchester Piccadilly ★★★★

Room Mate Macarena - Gran Vía

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Leonardo Hotel Manchester Piccadilly

  • 260 Great Ancoats St, Manchester M4 7DB, Storbritannien

Fra Leonardo Hotel Manchester Piccadilly er der mindre end et kvarters kørsel til Old Trafford. Stedets bar er et godt sted at nyde en drink, og gæster, der gerne vil have lidt at spise, kan besøge Leo's, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Overnatningsstedet ligger kun en kort gåtur fra offentlig transport: New Islington Sporvognsstation ligger 4 minutter væk og Holt Town Sporvognsstation ligger 11 minutter derfra.


Fastlagt - 22/09/2024 kl. 16.30 engelsk tid Fastlagt - 22/09/2024 kl. 16.30 engelsk tid

Manchester City - Arsenal

Fra 5.995,00 kr./person

Etihad, Manchester, England

2 Nætter

| 21 Sep.

- 23 Sep. 2024

Fastlagt - 22/09/2024 kl. 16.30 engelsk tid

Fastlagt - 22/09/2024 kl. 16.30 engelsk tid

Tag på fodboldrejse til Manchester og oplev de forsvarende engelske mestre Manchester City med geniet Pep Guardiola på trænerbænken. Her sidder godt 55.000 hjemmefans klar når City-stjernerne løber på banen!

Pakken indeholder:

21. - 23. september

 • 2 overnatninger på 4* Leonardo Hotel Manchester Piccadilly eller lignende hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • Fodboldbillet på langsiden, blok 209/210, til kampen: Manchester City - Arsenal
 • Adgang til lounge - dette inkluderer:
  • – Bløde kvalitetssæder
  • – Mulighed for at købe mad og drikke i loungen
  • – Officielt Premier League kampprogram
  • – Ingen dresscode
 • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Der er egen transport fra DK - Manchester t/r, samt fra hotellet - stadion t/r. 


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her:
https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

610795-TSSP

Produktinformation

Lokation
Etihad, Manchester, England

Specifikke referencer