PSG - Clermont Foot 63 Fodboldrejse til det vidunderlige Paris og oplev verdens dyreste fodboldspiller
  • PSG - Clermont Foot 63 Fodboldrejse til det vidunderlige Paris og oplev verdens dyreste fodboldspiller

Transport til Paris

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Paris SG

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Paris, medmindre andet er angivet.

Man flyver til Paris lufthavn og derefter tager man enten taxa eller tog direkte til centrum. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Paris (Charles de Gaulle Airport)

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Paris Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne.

København: Fra København flyver man direkte til Paris med enten SAS, Air France eller Easyjet.

Billund/Aalborg: Fra Billund flyver man direkte med Air France.


Transport Paris Charles de Gaulle Airport til centrum:

Der er flere transportmuligheder fra Paris Charles de Gaulle Lufthavn til centrum af Paris. Her er nogle af de mest almindelige muligheder:

Tog (RER): RER B-toglinjen forbinder lufthavnen med centrum af Paris. Du kan tage RER B-tog direkte fra lufthavnen til forskellige centrale stationer som Gare du Nord, Châtelet-Les Halles og Saint-Michel - Notre-Dame. Rejsetiden varierer afhængigt af dit bestemmelsessted i byen, men det tager normalt omkring 30-40 minutter at nå centrum. Billetter kan købes på stationen i lufthavnen.

Flybus: Der er flere flybusselskaber, der tilbyder transport mellem lufthavnen og centrum af Paris. Disse busser har typisk faste ruter og stoppesteder i centrale områder som f.eks. Eiffeltårnet eller Opera. Rejsetiden kan variere afhængigt af trafikken, men det tager normalt omkring 45 minutter til 1 time.

Taxa: Du kan finde taxaholdepladser uden for ankomsthallerne i lufthavnen. Taxaturen til centrum af Paris kan tage omkring 30-60 minutter, afhængigt af trafikken. Vær opmærksom på, at taxaer normalt opkræver et fast gebyr for rejser mellem lufthavnen og centrum af Paris, og der kan også være ekstra gebyrer for bagage eller aften-/weekendture.

Transport til Parc des Princes:

For at komme fra centrum af Paris til Parc des Princes, der er hjemmebane for fodboldholdet Paris Saint-Germain (PSG), har du flere transportmuligheder:

Metro: Den nemmeste måde at komme til Parc des Princes er ved at tage metroen. Du kan tage linje 9 og stå af på stationen "Porte de Saint-Cloud", som ligger tæt på stadion. Fra metrostationen er der en kort gåtur til Parc des Princes. Rejsetiden afhænger af, hvor du starter i byen, men det tager normalt omkring 20-30 minutter at nå frem til stadion.

Bus: Der er også flere buslinjer, der betjener Parc des Princes. Du kan bruge Paris' offentlige transportselskabs hjemmeside eller en transportapp til at finde den mest hensigtsmæssige busrute fra dit startsted. Busserne, der stopper nær stadion, inkluderer linje 22, 62, 72, 123 og PC1.

Bil/taxa: Hvis du foretrækker at køre eller tage en taxa, kan du indtaste Parc des Princes' adresse i din GPS eller bede taxaen om at køre dig til stadion. Vær opmærksom på, at der kan være trafik i området omkring stadion, især på kampdage, så det er en god idé at give dig selv ekstra tid til at nå frem.

Hotel Mercure Paris Centre Tour Eiffel ★★★★

Hotel Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hotel Mercure Paris Centre Tour Eiffel

  • 20 Rue Jean Rey, 75015 Paris, Frankrig

Mercure Paris Centre Tour Eiffel ligger mindre end 10 minutters kørsel fra Eiffeltårnet og Champs-Elysees. Stedets bar er et godt sted at nyde en drink, og gæster, der gerne vil have lidt at spise, kan besøge Eiffel Cafe Restaurant, som er åben til morgenmad, frokost og aftensmad og har udsigt til haven. Andre højdepunkter på dette hotel i luksusstil tæller en snackbar/deli, en terrasse og en have. Stedets hjælpsomme personale og behagelige værelser får gode bedømmelser fra rejsende. Overnatningsstedet ligger kun en kort gåtur fra offentlig transport: Champ de Mars-Tour Eiffel Station ligger 4 minutter væk og Bir-Hakeim Metrostation ligger 6 minutter derfra.


Ikke fastlagt

Paris SG - Toulouse

Fra 0,00 kr./person

Parc des Princes, Paris, Frankrig

2 Nætter

| 11 May.

- 13 May. 2024

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til det vidunderlige Paris og oplev alle Paris SG stjernerne, der er på jagt efter endnu en titel. Oplev alle Paris SG's stjerner på et fantastisk stadion!

Pakken indeholder:

11. - 13. maj

  • 2 overnatninger på 4* Hotel Mercure Paris Centre Tour Eiffel eller lignende hotel af samme standard
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på øvre langside til kampen: Paris SG - Toulouse
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Der er egen transport fra Danmark - Paris, lufthavnen - hotellet, samt fra hotellet - stadion t/r.


Opgradering af fodboldbillet er muligt under tilkøb:

  • Nedre langside.Til alle vores Paris SG pakker kan vi kun love billetter i par, så hvis i er over 2 personer på turen kan vi ikke love i alle sidder sammen.

554004-TSSP

Produktinformation

Lokation
Parc des Princes, Paris, Frankrig

Specifikke referencer