Frankrig


Vælg kamp

Filtrer efter

Oplev LIVE fodbold i Frankrig

Fodboldrejser til Frankrig

Den bedste franske liga, Ligue 1, blev oprettet tilbage i 1932, men skiftede først i 2002 navn til det, vi kender den som i dag. De forsvarende mestre er noget overraskende Lille, som snød mægtige Paris Saint-Germain i sæsonen 2020/21. Det mest vindende hold nogensinde er Saint-Étienne og Marseille. De har begge vundet ti mesterskaber, mens PSG og AS Monaco, til sammenligning, har vundet ligaen henholdsvis ni og otte gange.
Fodboldrejser til Frankrig har længe været meget oversete, men har nu vundet en del popularitet efter at storklubben PSG fik en kæmpe pengeindsprøjtning og blandt andet har hentet stjerner, som Neymar, Kylian Mbappé og nu kongen af fodbold i form af Lionel Messi til klubben. Men hvorfor fx ikke kombinere fodbold med en storbyferie til en verdensklasseby som Paris?
 
Kunne du tænke dig at tage på fodboldrejse til Frankrig for at opleve alle de største Ligue 1-hold live på stadion, så vælg din klub eller turnering nedenfor. Har du nogle spørgsmål eller individuelle forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Der er 15 varer.

Viser 1-15 af 15 element(er)