Frankrig

Filtrer efter

Oplev LIVE fodbold i Frankrig

Fodboldrejser til Frankrig

Den bedste franske liga, Ligue 1, blev oprettet tilbage i 1932, men skiftede først i 2002 navn til det, vi kender den som i dag. De forsvarende mestre i 2016/17 er AS Monaco, der noget overraskende hev titlen hjem til fyrstedømmet foran normalt dominerende Paris Saint-Germain, der ellers havde vundet ligaen de fire foregående år. Det mest vindende hold nogensinde er Saint-Étienne, der især i 60’erne og 70’erne havde en surværen periode. Samlet har de vundet ti mesterskaber, mens AS Monaco og PSG, til sammenligning, har vundet ligaen henholdsvis otte og seks gange.
Fodboldrejser til Frankrig har længe været meget oversete, men har nu vundet en del popularitet efter at storklubben PSG fik en kæmpe pengeindsprøjtning og blandt andet har hentet stjerner som Edinson Cavani, Neymar og Kylian Mbappé til klubben. Men hvorfor fx ikke kombinere fodbold med en storbyferie til en verdensklasseby som Paris?
 
Kunne du tænke dig at tage på fodboldrejse til Frankrig for at opleve alle de største Ligue 1-hold live på stadion, så vælg din klub eller turnering nedenfor. Har du nogle spørgsmål eller individuelle forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.