Fodboldrejse til Juventus på Allianz Stadium
  • Fodboldrejse til Juventus på Allianz Stadium

Transport til Torino

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Juventus

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Torino, medmindre andet er angivet. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Juventus under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Torino/Milano

Man kan desværre ikke flyve direkte til Torino fra Danmark. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Man kan ikke flyve direkte fra København til Torino. Derfor flyver man med KLM eller Lufthansa med mellemlanding. 

Billund/Aalborg: Man kan ikke flyve direkte fra Billund til Torino. Derfor flyver man med KLM eller Lufthansa med mellemlanding.  

Man kan evt. flyve direkte til Milano fra København. Derefter kan man tage toget fra Milano lufthavn til Milano Centrale Station. Det tager godt 45 min. Fra Milano Centrale Station kører der tog direkte til Torino. Det tager en lille time og samlet er det ofte billigere end at flyve med mellemlanding til Torino.  


Transport Torino lufthavn (Caselle) til centrum

Fra lufthavnen er der flere transportmulighed til centrum, men vi anbefaler man tager en taxa, som tager 30 min og koster €30 euro. 
Bussen er fin og meget billigere løsning. SADEM og Terravision busser forbinder lufthavnen med Torino centrum. Busserne afgår uden for ankomsthallen. Billetter kan købes hos billetkontoret i ankomsthallen.

Transport til Allianz Stadium

Allianz Stadium er beliggende i den nordlige del af Torino, ca. 7 km fra Torinos centrum og Porta Nuovo stationen.

På kampdage er der en særlig sporvognstjeneste (linje 9) der forbinder stadion med metro stoppet Bernini. Bernini kan nås med metrolinie 1 fra Torinos togstationer Porta Nuova og Porta Susa.

På dage hvor der ikke spilles kampe kan er det nemmest at komme til stadion med bus. Fra byens centrum (Via 20 Settembre - Via Bertola) kan man tage bus 72 eller 72b i retning af Viale Bruno Sper. eller Picco. Turen tager ca. 40 minutter, stå af ved stop Stadio Alpi. Både busser også forbi togstationen Porta Susa.

Hotel NH Torino Centro ★★★★

Hotel NH Torino Centro

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hotel NH Torino Centro

  • Corso Vittorio Emanuele II, 104, 10121 Torino TO, Italien

Hotel NH Torino Centro er det perfekte valg for Juventus fodboldfans, der ønsker at opleve en fantastisk tur til Torino. Beliggende i hjertet af byen, er hotellet ideelt placeret tæt på Allianz Stadium, hjemmebanen for Juventus FC.

Hotel NH Torino Centro byder på moderne og komfortable værelser. Værelserne er rummelige og veludstyrede med faciliteter såsom aircondition, gratis Wi-Fi og fladskærms-tv.

Hotellets beliggenhed gør det nemt for Juventus fans at udforske byen og besøge andre populære seværdigheder som Mole Antonelliana og det historiske centrum. Der er også adskillige restauranter, barer og butikker i nærheden, hvor man kan nyde autentisk italiensk mad.

Med sin fremragende beliggenhed, moderne indretning og dedikation til gæsternes komfort er Hotel NH Torino Centro det ideelle valg for dem, der ønsker at få en uforglemmelig oplevelse under deres besøg i Torino.


Ikke fastlagt

Juventus - AC Milan

Fra 0,00 kr./person

Allianz Stadium, Torino, Italien

2 Nætter

| 27 Apr.

- 29 Apr. 2024

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Torino og oplev mægtige Juventus, hjemme på flotte Allianz Stadium. Der vil sidde over 40.000 hjemmefans klar, når Juventus-stjernerne løber på banen.

Pakken indeholder:

27. - 29. april

  • 2 overnatninger på 4* NH Torino Centro eller lignende hotel af samme standard
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet bag mål til kampen: Juventus - AC Milan
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

*Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud.Det er muligt at opgradere fodboldbilletten, samt købe en ekstra nat under bookingprocessen:

-Ydre langside

-Central langside

555598-TSSP

Produktinformation

Lokation
Allianz Stadium, Torino, Italien

Specifikke referencer