Oplev fodbold LIVE i Italien

Fodboldrejser til Italien

Serie A

Den italienske Serie A blev stiftet i 1929, men har rødder helt tilbage til 1898. Den suverænt mest vindende klub i Italien er Juventus, og efterfølgende kommer de to Milano-klubber, AC Milan og Inter Milan.
Fodboldrejser til Italien er altid en kæmpe oplevelse! Italienerne er utrolig passionerede, når det kommer til deres favorit fodboldhold, og det kan i den grad mærkes. Det kombineret med fantastisk vejr, lækker mad og storslået kultur danner uden tvivl et perfekt grundlag for en fodboldrejse i verdensklasse. Grundet Italiens noget brogede historie med mange tilskueruroligheder, er der med stor succes blevet indført fankort i Italien og alle billetter solgt til turister har derfor også navn på. Det betyder at man, som dansker på fodboldrejse, nødvendigt at have pas med på stadion for at kunne komme ind. Hos Travel Sense sørger vi selvfølgelig for, at der er styr på alt dette, og at der ikke opstår problemer senere i forløbet på din fodboldrejse. Så vil du til Milano, Torino eller Rom, så tag endelig fat i os, så giver vi dig/jer en uforglemmelig tur.
 
Kunne du tænke dig at tage på fodboldrejse til Italien for at opleve alle de største Serie A-hold live på stadion, så vælg din klub eller turnering nedenfor. Har du nogle spørgsmål eller individuelle forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Inkl. Fly

Inkl. Fly

Inkl. Hotel

Inkl. Hotel


Inkl. Billet

Inkl. Billet

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os