Italien


Vælg kamp

Filtrer efter

Oplev fodbold LIVE i Italien

Fodboldrejser til Italien

Serie A

Den italienske Serie A blev stiftet i 1929, men har rødder helt tilbage til 1898. Den suverænt mest vindende klub i Italien er Juventus, der har hentet intet mindre end 36 titler – nu hele ni titler i træk. Efterfølgende kommer de to Milano-klubber, AC Milan og Inter, der begge har vundet den Serie A 18 gange.
Fodboldrejser til Italien er altid en kæmpe oplevelse! Italienerne er utrolig passionerede, når det kommer til deres favorit fodboldhold, og det kan i den grad mærkes. Det kombineret med fantastisk vejr, lækker mad og storslået kultur danner uden tvivl et perfekt grundlag for en fodboldrejse i verdensklasse. Grundet Italiens noget brogede historie med mange tilskueruroligheder, er der med stor succes blevet indført fankort i Italien og alle billetter solgt til turister har derfor også navn på. Det betyder at man, som dansker på fodboldrejse, nødvendigt at have pas med på stadion for at kunne komme ind. Hos Travel Sense sørger vi selvfølgelig for, at der er styr på alt dette, og at der ikke opstår problemer senere i forløbet på din fodboldrejse.
 
Kunne du tænke dig at tage på fodboldrejse til Italien for at opleve alle de største Serie A-hold live på stadion, så vælg din klub eller turnering nedenfor. Har du nogle spørgsmål eller individuelle forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)