Fodboldrejser Manchester United - Wolverhampton
 • Fodboldrejser Manchester United - Wolverhampton

Transport til Manchester

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Manchester United

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Manchester, medmindre andet er angivet. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Manchester

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet, SAS, Norwegian eller Ryanair. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til centrum

Der er flere transportmuligheder fra Manchester lufthavn til centrum:

Tog: Der er en direkte togforbindelse fra lufthavnen til Manchester Piccadilly Station. Toget kører hver 10. minut i dagtimerne og tager ca. 20 minutter. Billetter kan købes online eller på stationen.

Bus: Der er en række busser, der kører fra lufthavnen til forskellige dele af Manchester. De fleste busser kører fra lufthavnsterminalen, og billetter kan købes på billetkontoret eller hos chaufføren.

Taxa: Der er taxaer til rådighed i lufthavnen, og priserne varierer afhængigt af afstanden til dit bestemmelsessted i centrum af Manchester. Der er taxaer uden for terminalbygningen, og du kan også bestille en taxa online.


Transport til Old Trafford

Den mest populære transportmetode fra Manchester centrum til Old Trafford er ved brug af sporvogn eller bus.

Sporvogn: Der er en sporvognsholdeplads tæt på Old Trafford stadion. Du kan tage sporvognslinjerne Eccles eller MediaCityUK og stå af på holdepladsen "Old Trafford". En enkeltbillet koster £2.40 for voksne og £1.20 for børn.

Bus: Der er også mange busser, der går fra Manchester centrum til Old Trafford stadion. Du kan tage buslinjerne 255, 256 eller X50 og stå af på holdepladsen "Old Trafford". En enkeltbillet koster cirka £2.50 for voksne og £1.25 for børn.

UBER/TAXA: En taxa eller Uber fra Manchester centrum til Old Trafford vil normalt tage omkring 15-20 minutter afhængigt af trafikken. Priserne kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen og efterspørgslen.

Normalt vil prisen for en enkelt tur med taxa være mellem £15-£20. Hvis du bruger Uber, vil prisen normalt være lidt billigere, cirka £10-£15 for en enkelt tur.

Husk, at priserne kan variere afhængigt af trafikken og efterspørgslen, så det er altid en god idé at dobbelttjekke priserne på forhånd og sørge for at vælge en pålidelig og sikker transportudbyder.

Hotel - Leonardo Hotel Manchester Central ★★★★

Jurys Inn Manchester City Centre

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Leonardo Hotel Manchester Central

·         56 Great Bridgewater Street, Manchester centrum, Manchester, M1 5LE, Storbritannien

Leonardo Hotel Manchester Central ligger i centrum af Manchester, blot 4 minutters gang fra St. Peters Square og lige over for Manchester Central Convention Centre og Bridgewater Hall. Der tilbydes gratis højhastigheds-wi-fi overalt på hotellet.

Hotellet har 265 værelser, herunder opgraderede Executive-værelser som alle er udstyret med drømmeseng, aircondition, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-tv, skrivebord og eget badeværelse med toiletartikler fra Gilchrist & Soames.

Den komplette engelske morgenbuffet med såvel varme som kolde retter serveres dagligt sammen med et udvalg af a la carte-retter. Der tilbydes økologisk kaffe, Twinings-te og Bonne Maman-marmelade. Der serveres frokost og aftensmad på Oddsocks Bar and Kitchen i form af en række lette bites, righoldige måltider, herunder burgere og britiske favoritter samt et stort udvalg af drikkevarer. Man kan også nyde en Costa-kaffe fra vores bar som serverer et udvalg af varme drikke.

I den rummelige lobby kan der arrangeres uformelle møder. Der er 2 mødelokaler med plads til op til 50 deltagere.

Der er 3,5 km fra hotellet til Etihad Stadium.


Fastlagt - 27/04/2024 kl. 15.00 engelsk tid Fastlagt - 27/04/2024 kl. 15.00 engelsk tid

Manchester United - Burnley

Fra 3.495,00 kr./person

Old Trafford, Manchester, England

2 Nætter

| 26 Apr.

- 28 Apr. 2024

Fastlagt - 27/04/2024 kl. 15.00 engelsk tid

Fastlagt - 27/04/2024 kl. 15.00 engelsk tid

Tag på fodboldrejse til Manchester og oplev et af verdens største, populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på Old Trafford. Her sidder godt 76.000 hjemmefans klar når United-stjernerne løber på banen mod Burnley.

Pakken indeholder:

26. - 28. april

 • 2 overnatninger på 4* Leonardo Hotel Manchester Central
 • Morgenmad på hotellet
 • Fodboldbillet på ’Stretford End Tier 1’ (se billeder ovenfor) til kampen: Manchester United – Burnley
  • Adgang til 'International Suite' på selve Old Trafford - dette inkluderer
  • -Åbner 3 timer inden kampstart og lukker 2 timer efter
  • -Beliggende på den berømte 'Stretford End'
  • -Bløde polstret sæder centralt bag mål i blok 205
  • -Mulighed for at købe mad og drikke i loungen
  • -Ingen adgang for udefans eller farver fra udeholdet
 • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: 
https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1 

550783-TSSP

Produktinformation

Lokation
Old Trafford, Manchester, England

Specifikke referencer