PGA Championship

Filtrer efter

Golfrejser til PGA Championship

Oplev PGA Championship live i USA

14. - 17. maj 2020

PGA Championship, er flyttet fra august til maj, hvor den nu finder sted hver år. Turnerningen blev for første gang afholdt tilbage i 1916, hvor vinderen, Jim Barnes, modtog $500 og en guldmedalje. Til sammenligning fik vinderen i 2017, amerikanske Justin Thomas, en pengepræmie på hele $1,8M efter sejren på Quail Hollow Club i Charlotte, North Carolina.

Vinderen af den 101. udgave af turnering i 2019 blev Amerikanske Brooks Koepka, som vandt med to slag ned til sin landsmand, Dustin Johnson.

Turneringen bliver i 2020 afviklet på TPC Harding Park i San Francisco, Californien. 

Kunne du tænke dig at komme afsted for at opleve PGA Championship LIVE, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os