Basket rejser

Oplev NBA rejser til USA og London

Verdens bedste basketball liga, NBA, kører hvert år fra oktober til juni og byder altid på uforglemmelig underholdning fra nogle af de største og bedst betalte atleter i verden. Skal du have en oplevelse for livet, så tag på NBA rejse til enten London eller USA! Hos Travel Sense hjælper vi dig med at arrangere din NBA rejse fra start til slut og tilpasser den til netop dit behov.

Lebron James, Steph Curry, Kevin Durant, James Harden – listen med nutidens superstjerner er nærmest uendelig lang, men mange NBA-fans’ kærlighed til sporten stammer også fra længere tilbage i tiden, hvor legender som Magic Johnson, Larry Bird, Karl Malone og ikke mindst den (måske) bedste nogensiden, Michael Jordan, spillede. Senere hen tog profiler som Shaquille O’Neal, Kobe Bryant og Tim Duncan over og gav et yderligere boost i retning mod gøre ligaen så utrolig populær, som den er i dag.

Har du lyst til at opleve en NBA kamp uden at skulle krydse Atlanten, er det muligt én gang hver januar, hvor en regular season kamp bliver afviklet enten i O2 Arena i den engelsk hovedstad London, eller i AccorHotels Arena i den franske hovedstad Paris, som en del af det, der bliver kaldt NBA Global Games. Det er dermed ikke en træningskamp, men en kamp der rent faktisk betyder noget i den samlede stilling.


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Inkl. Fly

Inkl. Fly

Inkl. Hotel

Inkl. Hotel


Inkl. Billet

Inkl. Billet

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os