Oplev de største tennisturneringer

Tennisrejser

De fire eftertragtede Grand Slams bliver hvert år afviklet i perioden januar til september og er de turneringer, som alle tennisspillere drømmer om at kunne stå øverst på sejrsskamlen til mindst én gang i deres karriere. Hos Travel Sense hjælper vi dig med at komme på tennisrejse til lige netop den turnering, som du brænder for at opleve.

Australian Open er årets første Grand Slam og finder sted i januar på Melbourne Park i netop Melbourne, Australien. Turneringen bliver afviklet på hardcourt og byder alverdens tennisfans indenfor til underholdning i verdensklasse i den australske sommersol.

Anden Grand Slam er French Open, også kendt som Roland Garros, bliver afviklet hvert år i slut-maj/start-juni på grus i den franske hovedstad, Paris. Her har du mulighed for at kombinere storslået tennis med storbyferie og uforglemmelige oplevelser i en af verdens smukkeste byer.

I start juli bliver årets tredje Grand Slam, legendariske Wimbledon, afviklet på All England Club i det sydvestlige London. Turneringen bliver af mange vurderet til at være den mest prestigefyldte at vinde, så hvis du drømmer om at opleve toppen af toppen indenfor tennis, så vælg Wimbledon! Udnyt den korte afstand og kombinér din tennisrejse med fantastiske storbyoplevelser i den Engelske hovedstad London.

Grand Slam-kalenderen afrundes i slut-august/start-september, hvor magiske New York og US Open inviterer alle de største stjerner indenfor til tennisoplevelser, som du aldrig vil glemme. Det bliver ikke meget større end toptennis i The Big Apple.


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Aktive filtre