Tyskland

Filtrer efter

Oplev fodbold LIVE i Tyskland

Fodboldrejser til Tyskland

Bundesliga | DFB-Pokal

Den utrolig populære tyske Bundesliga blev oprettet i 1963 og er den fodboldliga i verden med det højst gennemsnitlige tilskuertal. Giganterne Bayern München er klart den mest succesfulde tyske klub nationalt såvel som internationalt. Hele 30 gange har klubben vundet det tyske mesterskab, mens  Dortmund halter lidt efter med "kun" 8 vundne tyske mesterskaber. Derudover har klubben fra München også hentet rekordmange DFB-Pokal titler, nemlig hele 18.
Tyskland er en meget populær fodboldrejse destination hos de danske fodboldfans – både fordi landet byder på masser af fantastisk fodbold, men også fordi transporten er forholdvis nem og billig. Flybilletter til fx Berlin, Düsseldorf eller München koster ikke specielt meget og afstandene er forholdsvis små. Derudover Tyskland også det oplagte kør-selv fodboldland. Eksempelvis tager det ikke mere end et par timer fra grænsen at køre til storbyen Hamborg, hvor du har mulighed for at opleve topfodbold i verdensklasse, når Hamburger SV spiller hjemme på Volksparkstadion. Også byer som Berlin, Bremen, Hannover og Dortmund ligger i fin afstand fra Danmark.
Udover Bundesligaen findes også den interessante Cup-turnering DFB-Pokal, hvor det ofte er muligt at se nogle spændende kampe mellem de store hold til en god pris.
 
Kunne du tænke dig at tage på fodboldrejse til Tyskland for at opleve alle de største Bundesliga-hold live på stadion, så vælg din klub eller turnering nedenfor. Har du nogle spørgsmål eller individuelle forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os