Fodboldrejse til Dortmund på Signald Iduna Park
  • Fodboldrejse til Dortmund på Signald Iduna Park

Transport til Dortmund

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Dortmund

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Dortmund, medmindre andet er angivet. 

De fleste vælger at køre selv til Dortmund, men hvis man vil flyve, så flyver man til Düsselsdorf lufthavn.
Derfra tager man toget direkte fra lufthavnen til Dortmund hovedbanegård, hvilket tager en lille time. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Düsseldorf:

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Düsseldorfs Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Düsseldorf med SAS.

Billund/Aalborg: Fra Billund/Aalborg flyver man med enten SAS eller KLM. Man kan ikke flyve direkte derned, så man skal have en mellemlanding på. 


Transport Düsseldorf lufthavn til Dortmund:

For at rejse fra Düsseldorf Lufthavn til Dortmund har du flere transportmuligheder. Her er nogle af de mest almindelige muligheder:

Tog: Dette er en af ​​de mest bekvemme og hurtige måder at rejse fra Düsseldorf Lufthavn til Dortmund på. Du kan tage en togforbindelse fra Düsseldorf Lufthavn Station (Düsseldorf Flughafen Bahnhof) til Dortmund Hauptbahnhof (hovedbanegården). Togene kører regelmæssigt, og rejsen tager cirka 1 time. Du kan finde oplysninger om togafgange og billetpriser på Deutsche Bahn's hjemmeside eller app.

Bus: Der er også direkte busforbindelser mellem Düsseldorf Lufthavn og Dortmund. Du kan tage en af ​​flere busoperatører som f.eks. FlixBus eller Eurolines. Rejsetiden kan variere afhængigt af trafikken og den valgte rute.

Privat transport: Du kan også vælge at tage en taxa eller leje en bil for at køre fra Düsseldorf Lufthavn til Dortmund. Taxier er normalt tilgængelige uden for lufthavnsterminalen, og rejsetiden afhænger af trafikforholdene. Hvis du lejer en bil, kan du følge skiltene fra lufthavnen for at komme på motorvejen A52 mod Dortmund.


Transport til Signal Iduna Park

Signal Iduna Park, også kendt som Westfalenstadion, er hjemmebane for fodboldholdet Borussia Dortmund. Der er flere transportmuligheder til stadionet:

Offentlig transport: Der er en metrostation ved navn "Stadion" (linje U45) lige ved siden af stadionet, som er den nemmeste måde at komme dertil på. Du kan tage metroen fra Dortmund Hbf (hovedbanegården), som er den vigtigste metrostation i byen. Der er også busser og sporvogne, der går til stadionet.

Taxi: Der er altid taxier tilgængelige i Dortmund, og du kan tage en taxi direkte til stadionet fra dit hotel eller et andet sted i byen.

Cykel: Hvis du er interesseret i at cykle, kan du leje en cykel i Dortmund og tage en cykelsti, der fører direkte til stadionet.

Hotel - NH Dortmund ★★★★

TRYP München City Center ligger 5 minutters gang fra Münchens hovedbanegård og stedet, hvor Oktoberfesten afholdes. Fodboldrejser til Tyskland

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

NH Dortmund

    • Königswall 1, 44137 Dortmund, Tyskland

NH Dortmund har en central beliggenhed blot 100 m fra banegården i Dortmund. Der findes en luksuriøs spa på hotellet, der tilbyder store, moderne suiter med separat opholdsstue. Gæsterne kan starte dagen med morgenmad i deres suite. Suiterne på det 4-stjernede NH Dortmund har tv med gratis satellit- og Sky-kanaler samt minibar. De har desuden eget badeværelse med badekar. Der tilbydes gratis WiFi på fællesområderne.

Mindre end 10 minutters gang fra NH findes seværdigheder såsom Marienkirche fra det 12. århundrede, Konzerthaus Dortmund samt et moderne butikscenter. Om morgenen serveres overdådig amerikansk morgenmad i hotellets restaurant, mens den elegante bar Intermezzo byder på farverige cocktails og tyske ølsorter om aftenen. Den moderne Open BAR byder på drinks og snacks.

Gæsterne er velkomne til at gøre brug af spaen, hvor der findes sauna, dampbad og fitnessområde. Gæster, der medbringer deres egne bærbare computere, kan gøre brug af internet via kabel i lobbyen og business-centeret.

Der er 3,7 km fra hotellet til Westfalenstadion.


Fastlagt - 04/05/2024 kl. 15.30 Fastlagt - 04/05/2024 kl. 15.30

Dortmund - Augsburg

Fra 3.995,00 kr./person

Signal Iduna Park, Dortmund, Tyskland

2 Nætter

| 03 May.

- 05 May. 2024

Fastlagt - 04/05/2024 kl. 15.30

Fastlagt - 04/05/2024 kl. 15.30

Tag på fodboldrejse til Dortmund og oplev Dortmunds dyre drenge når de skal prøve, at fravriste Bayern München titlen. Omkring 81.000 vilde tilskuere vil sidde klar på Signal Iduna Park til et brag af kamp. 

Pakken indeholder: 

03. - 05. maj

  • 2 overnatninger på 4* NH Dortmund eller lignende hotel af samme standard
  • Fodboldbillet på øvre langside til kampen: Dortmund - Augsburg
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Husk pakken er uden transport. Det er på egen hånd. Vil man opgradere fodboldbilletterne eller er man ulige antal gæster der gerne vil rejse sammen, så bedes I skrive en mail til: jonathan@travelsense.dk.

Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

553528-TSSP

Produktinformation

Lokation
Signal Iduna Park, Dortmund, Tyskland

Specifikke referencer