Fodboldrejser til Tottenham

Oplev Tottenham live på Wembley

Bestil allerede i dag

Tottenham Hotspur, eller bare ’Spurs’, blev etableret i 1882 og er opkaldt efter London-bydelen af samme navn. Siden da har klubben vundet to PL-titler og otte FA Cup-trofæer, mens seneste store titel blev vundet i 2007/08, hvor Ligacup-trofæet blev hentet til klubben. Tottenham har siden 1899 haft hjemmebane på White Hart Lane med plads til lidt over 36.000 tilskuere. I den kommende sæson kommer klubben dog i stedet til at spille alle hjemmekampe på det engelske nationalstadion Wembley, da det nuværende White Hart Lane bliver revet ned og et nyt med plads til hele 61.000 tilskuere bliver opført. Det bliver derfor uden tvivl en stor oplevelse at tage på fodboldrejse for se Tottenham på Wembley. Fra sæsonen 2018/19 står det nye stadion klar, og Spurs kan nok engang flytte tilbage til stort set vante omgivelser. Bag roret står argentinske Mauricio Pochettino, der naturligvis har til opgave at hentet en masse trofæer til klubben. Truppen består blandt andet af stærke spillere som Harry Kane, Dele Alli og ikke mindst vores egen Christian Eriksen.
Nogle af de største opgør for Tottenham er uden tvivl Nordlondon-derbyet mod Arsenal samt kampene mod Londonrivalerne Chelsea.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Tottenham fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i London med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.
 
Kalender:
14/04 » mod Manchester City

30/04 » mod Watford / 1 nat (kr. 1.600)

13/05 » mod Leicester (kr. 2.150)

— / — » mod Newcastle (kr. 1.950)

= kampen er fastlagt
= nøjagtigt tidspunkt for kampen er endnu ikke fastlagt