• Ny
Spaniens Grand Prix 2023
  • Spaniens Grand Prix 2023
  • Formel 1 rejser - Circuit de Barcelona-Catalunya

Transport til Barcelona

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Barcelona

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Barcelona, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Barcelona under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Barcelona (El Prat Airport)

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Barcelona. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Barcelona med enten SAS, Norwegian eller Vuelling.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der en direkte afgang med Norwegian, så der skal man være hurtig ude for at få en god pris. Ellers flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding.   


Transport lufthavn til centrum

Fra lufthavnen er der flere transportmulighed til centrum, men vi anbefaler at man tager ’Aerobus’ (en bus) fra lufthavnen og kører ind til Placa Catalunya, herfra kan man enten gå eller tage metro videre til sit hotel. Aerobus kører lige foran både Terminal 1 og 2 i lufthavnen, der er afgang ca. hvert 10. minut og en billet koster ca. 6 euro hver vej.

Transport til Camp Nou

Der er flere forskellige måder at komme til stadion på, men metroen er klart at anbefale og langt det nemmeste, da både taxier og busser ofte holder i kø i trafikken op mod stadion. Nærmeste metrostation: Maria Cristina og Les Corts. (Grøn Linje, L3) Fra hver af disse er der ca. 10 minutters gang. En taxi fra hotellet til stadion koster ca. 15-20 € og tager ca. 30 minutter, men dette er meget afhængig af trafikken op mod stadion. Efter kampen kan trafikken lukke helt til og metrostationer bliver også meget fyldte, så man bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed og så skal man nok komme godt tilbage igen.

Hotel - Catalonia Eixample 1864 ★★★★

Hotel Catalonia Eixample 1864 - Fodboldrejser barcelona

Travel Sense A/S - Hotel Stjer10nerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Catalonia Eixample 1864 

  • Roger de Llúria, 60, Eixample, 08009 Barcelona, Spanien

Denne bygning fra 1800-tallet ligger i Barcelonas Eixample-kvarter og har stilfuld, moderne indretning samt gratis WiFi.

Der er blot 300 m til designerbutikkerne samt Gaudí-bygningerne på boulevarden Passeig de Gràcia. Catalonia Eixample 1864 ligger i en af Eixample-kvarterets ældste bygninger og har den eneste totalrenoverede malede facade i kvarteret.

Indenfor kan gæsterne slappe af i de behagelige værelser med eget badeværelse, elegante møbler, trægulv, aircondition og satellit-tv.

I hotellets restaurant Les Finestres de Llúria tilbydes traditionelle catalanske retter med et kreativt twist.

Der tilbydes desuden morgenbuffet med show-køkken i Sala Minerva. Catalonia Eixample 1864 har en helt ny swimmingpool samt motionscenter.

Catalonia Eixample 1864 har en ideel beliggenhed blot 5 minutters gang fra Passeig de Gracia Station.

Plaça Catalunya ligger 10 minutters gang derfra. Hotellet kan tilbyde privat parkering på stedet mod et tillægsgebyr, og der er også ladestation til elbiler.

Der er 5 km fra hotellet til Camp Nou.


Spaniens Grand Prix 2023

Fra 6.495,00 kr./person

Barcelona

3 Nætter

| 02 Jun.

- 05 Jun. 2023

Circuit de Barcelona-Catalunya har siden 1991 dannet rammet om Spaniens Grand Prix. Banen er i dag lidt over 4.5 km lang og der bliver kørt 66 runder på den legendariske bane.

Pakken indeholder:

02. - 05. juni

  • 3 overnatninger på 4* Catalonia Eixample 1864 eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • General Admission billetter til Spaniens Grand Prix (fredag, lørdag og søndag)
  • Transfer til banen om søndagen t/r
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Der er egen transport fra Danmark - Barcelona, samt fra lufthavnen - hotellet t/r.


Mulighed for tilkøb under bestillingsprocessen:

-Grandstand J
-Grandstand A
-Grandstand F
-Main Grandstand
-Transport til banen om lørdagen t/r

526344-TSSP

Produktinformation

Lokation
Barcelona

Specifikke referencer