Formel 1 rejse til Italiens Grand Prix 2019

Belgiens Grand Prix 2018 (Inkl. fly)
  • Belgiens Grand Prix 2018 (Inkl. fly)

Formel 1 rejse til Italiens Grand Prix 2019


Italiens Grand Prix er et af de mest kendte Formel 1-løb og har været et fast indslag på Formel 1-kalenderen siden det hele startede i 1950. Det har været afholdt på legendariske Monza hver eneste år, med undtagelse af 1980, hvor det blev afholdt på Imola. I 2018 vandt den suveræne Lewis Hamilton, som senere på året, meget fortjent, blev verdensmester. Løber han med det hele igen i 2019, eller kan Ferrari drille ham på hjemmebane. 

UDSOLGT

Pakken indeholder:

06. - 09. september

  • 3 overnatninger på 4* Grand Visconti Palace Hotel eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Transfer til banen om søndagen t/r
  • General Admission billetter til Italiens Grand Prix (fredag, lørdag & søndag)
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Husk pakken er uden fly. Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

Det er muligt at se opgraderingsmuligheder og køb af transfer om lørdagen t/r nedenfor (se nedenfor under tilkøb, og se stadionversigt ovenfor)

-21C Lateral Parabolic Grandstand
-21A Lateral Parabolic Grandstand
-22 Parabolic Covered Grandstand
-1 Central Covered Grandstand

375244-TSSP

Produktinformation

Lokation
Autodromo Nazionale di Monza, Italien

Specifikke referencer

Hotel - Grand Visconti Palace Hotel ★★★★

Grand Visconti Palace Hotel

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Grand Visconti Palace Hotel

  • Viale Isonzo 14, Porta Romana, 20135 Milano, Italien

Grand Visconti Palace ligger blot 200 m fra metrostationen Lodi hvorfra der er 4 stop til domkirken i Milano. Der er luksusindkvartering med gratis wi-fi. Der er et raffineret wellness-område med swimmingpool og gourmetrestaurant på 5. sal med udsigt over byens hustage.

Alle de rummelige værelser på det 4-stjernede Visconti Palace er elegant indrettet med smukke tæpper og gardiner. Væggene er lydisolerede, og der er fladskærms-tv og minibar.

På restauranten Al V Piano serveres der kreative middelhavsretter og internationale specialiteter der ledsages af et bredt udvalg af italienske og udenlandske vine. Der serveres varieret morgenbuffet.

Wellness-området omfatter fitnesscenter, indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og spabad.

Grand Visconti er omgivet af en have på 2500 m² hvor der er liggestole og solsenge. Fondazione Prada ligger ca. 15 minutters gang derfra, og Linate Lufthavn ligger mindre end 8 km derfra.