• Ny

Transport til Oslo

Transportinformation vedrørende VM Håndbold 2025 i Oslo

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til VM i Oslo 2025, medmindre andet er angivet.

Man flyver til Oslo lufthavn. For at komme fra Oslo Lufthavn (Oslo Lufthavn, Gardermoen) til Oslo centrum har du flere muligheder.

Flyrejse til Oslo

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Oslo Lufthavn, Gardermoe. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne.

København: Fra København flyver man direkte til Oslo med enten SAS eller Norwegian. De har begge mange afgange om dagen og kan bookes direkte på deres hjemmeside. 

Billund/Aalborg: Fra Billund flyver man direkte til Oslo med SAS der har en daglig afgang. Norwegian har en afgang direkte cirka hver tredje dag. 

Fra Aalborg har SAS en daglig afgang til Oslo. 


Transport Oslo Lufthavn til centrum:

For at komme fra Oslo Lufthavn (Oslo Lufthavn, Gardermoen) til Oslo centrum har du flere muligheder:

Flytoget (Lufthavns Ekspresstoget): Dette er den hurtigste måde at komme til centrum. Flytoget kører ofte og tager cirka 20-25 minutter til Oslo Sentralstation. Du kan købe billetter ved automaterne eller online.

NSB Regionaltog (Regionaltog): Du kan tage et NSB-regionaltog, som også kører fra Oslo Lufthavn til Oslo centrum. Disse tog tager lidt længere tid end Flytoget, men kan være billigere. Tjek tidsplanen for afgangsinformation.

Flybus (Lufthavnsbus): Der er også lufthavnsbusser tilgængelige, som kører mellem lufthavnen og Oslo centrum. Disse busser tager normalt omkring 45-60 minutter, afhængigt af trafikken. Billetter kan købes online eller fra billetlugen i lufthavnen.

Taxi: En taxa er tilgængelig uden for ankomsthallen i Oslo Lufthavn. Dette er den dyreste mulighed, men det er praktisk, hvis du har meget bagage eller har brug for at komme hurtigt til din endelige destination.

Transport til Telenor Arena:

Det er ret simpelt at komme fra centrum af Oslo ud til Telenor Arena. 

Tag bus fra Oslo centrum til Telenor Arena. Tag bus nr. 31 eller 31E fra Oslo Bussterminal (Oslo busstasjon) mod Snarøya. Busserne stopper ved Telenor Arena og tager omkring 20-30 minutter, afhængigt af trafikken.

Du finder busserne lige ved siden af Oslo Sentralstation. 

Det er også muligt at tage en taxa eller UBER derud. Priserne er bare meget højere. 

Comfort Hotel Grand Central ★★★★

Comfort Hotel Grand Central

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Comfort Hotel Grand Central

  • Jernbanetorget 1, Ostbanehallen, Oslo, 0154

Comfort Hotel Grand Central tilbyder en fantastisk beliggenhed, mindre end 10 minutters gang fra Karl Johans gade og Oslo Spektrum. Gæster kan få lidt at spise i restauranten og lægge vejen forbi fitnesscenteret for at træne. Dette hotel i luksusstil ligger desuden kun 10 minutters gang fra Oslos operahus og Munchmuseet. Stedets hjælpsomme personale og morgenmad får gode bedømmelser fra rejsende. Overnatningsstedet ligger kun en kort gåtur fra offentlig transport: Jernbanetorget Sporvognsstation er få skridt derfra og Kirkeristen Sporvognsstation ligger 4 minutter væk. Der er 10 kilometer fra hotellet til Telenor Arena.


Fastlagt - 02/02/2025 Fastlagt - 02/02/2025

VM Oslo 2025 - finalepakke

Fra 3.295,00 kr./person

Oslo - Telenor Arena

2 Nætter

| 01 Feb.

- 03 Feb. 2025

Fastlagt - 02/02/2025

Fastlagt - 02/02/2025

Tag på håndboldrejse og vær med til at støtte vores forsvarende danske verdensmestre på lægterne, når de skal spille VM på hjemmebane og forhåbentlig finalerunden i Oslo.

Denne pakke består af billetter til bronze og finalekampen der spilles om søndagen i Oslo. Vi håber Danmark kvalificerer sig videre fra både den indledende runde, samt mellemrunden på hjemmebane. Hvis det sker, så spiller Danmark spille med i finalerunden i Oslo og forhåbenltig hele vejen til finalen. 

Vores pakke inkluderer et 4* hotel centralt i Oslo, samt kategori 1 billetter på ydre langside til bronze og finalekampen d. 02/02.  

Transport til Oslo t/r, samt til og fra hallen er på egen hånd. Alt om transport er forklaret nedenfor under 'Transport til Oslo'. 

Pakken indeholder:

01. - 03. februar

  • 2 overnatninger på 4* Comfort Hotel Grand Central
  • Morgenmad på hotellet
  • Håndboldbillet på langsiden blok 104/107 til bronzekamp & finalen i Telenor Arena (kategori 1)
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Spilletidspunkter:

02/02/2025: Bronze og Finalekamp. 


*Husk pakken er uden transport. Hvis vi skal hjælpe med fly, så skriv en mail til: jonathan@travelsense.dk og skriv gerne hvor I flyver fra i landet. 

*Hvis I er 3 personer der gerne vil bo på samme værelse, så skriv en mail til os, så kommer vi med et tilbud til dig.

602165-TSSP

Produktinformation

Lokation
Oslo - Telenor Arena

Specifikke referencer