Fodboldrejse til Inter milan på San Siro
  • Fodboldrejse til Inter milan på San Siro

Transport til Milano

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til AC & Inter Milan

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Milano, medmindre andet er angivet.

Man flyver til Milano Malpensa eller Bergamo lufthavn og derefter tager man enten taxa eller tog direkte til centrum. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Milano

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Münchens Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne.

København: Fra København flyver man direkte til Milano med enten Easyjet, Ryanair (Bergamo) eller SAS.

Billund/Aalborg: Fra Billund flyver direkte til Milano (Bergamo) med Ryanair.


Transport Milano Malpensa lufthavn til centrum:

For at komme fra Malpensa lufthavn til Milano centrum er der flere transportmuligheder til rådighed:

Tog: Den nemmeste og mest bekvemme måde at rejse fra Malpensa lufthavn til Milano centrum er med tog. Der er to togselskaber, der betjener lufthavnen: Trenord og Malpensa Express. Begge opererer regelmæssige togforbindelser til Milano centrum. Malpensa Express-togene afgår fra Malpensa Terminal 1 og Terminal 2 og kører direkte til Milano Centrale Station. Rejsetiden er cirka 45 minutter. Trenord-togene afgår også fra Terminal 1 og Terminal 2 og stopper ved forskellige stationer i Milano, herunder Cadorna og Garibaldi. Rejsetiden varierer afhængigt af den endelige destination i Milano.

Bus: Der er også busforbindelser mellem Malpensa lufthavn og Milano centrum. Malpensa Bus Express er et populært busselskab, der kører fra lufthavnen til forskellige steder i Milano, herunder Milano Centrale Station, Piazza Luigi di Savoia og Piazza della Repubblica. Busserne afgår fra Terminal 1 og Terminal 2, og rejsetiden afhænger af trafikforholdene, men kan være omkring 1 time eller mere.

Taxi: Hvis du foretrækker mere bekvemmelighed eller har mange bagage, kan du vælge at tage en taxa fra Malpensa lufthavn til Milano centrum. Taxakøerne findes uden for ankomstområdet i begge terminaler. Vær opmærksom på, at taxituren kan være dyrere end tog eller bus.

Transport til San Siro

For at komme til San Siro fra Milano centrum har du flere transportmuligheder:

Metro: Den nemmeste måde at komme til San Siro er ved at tage metroen. Du skal tage metroens lilla linje (M5) og stige af ved stationen "San Siro Stadio." Stationen ligger lige ved siden af San Siro-stadionet. Rejsetiden fra Milano Centrale Station til San Siro Stadio er normalt omkring 20-30 minutter, afhængigt af trafikforholdene og den valgte rute.

Bus: Du kan også bruge busser til at komme til San Siro. Buslinje 49 betjener ruten fra Milano centrum til San Siro-stadionet. Du kan tage bus 49 fra forskellige stoppesteder i centrum, herunder Cadorna FN-station og Cairoli Castello. Rejsetiden vil variere afhængigt af trafikken.

Taxi: En anden mulighed er at tage en taxa fra Milano centrum til San Siro. Du kan finde taxaer ved taxiholdepladser eller bestille en gennem en app. Vær opmærksom på, at taxituren kan være dyrere, især hvis der er trafik.

: Hvis du er i Milano centrum og har tid, kan du også overveje at gå til San Siro. Det er en lang gåtur på cirka 5-6 kilometer, men det kan være en behagelig måde at udforske byen og nyde seværdighederne undervejs.

Eurohotel Milano ★★★

Eurohotel Milano

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Eurohotel Milano

  • Via Giuseppe Sirtori, 24, 20129 Milano MI, Italien

Eurohotel ligger i bydelen Porta Venezia i hjertet af Milano, blot 10 minutters gang fra Via Montenapoleone og 7,5 km. fra San Siro. Hotellet har til huse i en bygning i jugendstil der kan dateres tilbage til 1920'erne, og ligger i en stille gade. Der er gratis wi-fi. Alle værelserne har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar samt værdiboks til bærbar computer. Der er eget badeværelse med hårtørrer. Du har gratis adgang til fitnesslokalet, og mod tillægsgebyr er der adgang til wellnessområdet med sauna, afslapningsrum og spa-brusere. Der er 250 m til metrostationen Porta Venezia hvorfra der er 3 stop til Milanos hovedbanegård med forbindelser til messecenteret EXPO 2015 og Malpensa Lufthavn.


Ikke fastlagt

Inter - Lazio

Fra 3.995,00 kr./person

San Siro, Milano, Italien

2 Nætter

| 18 May.

- 20 May. 2024

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Milano og oplev Internazionale Milano på fantastiske Giuseppe Meazza (San Siro). Der vil sidde godt 80.000 hjemmefans klar, når Inter-stjernerne løber på banen.

Pakken indeholder:

18. - 20. maj

  • 2 overnatninger på 3* Eurohotel Milano
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på øvre bag målet (kat 4) til kampen: Inter - Lazio
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud.


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb og oversigt ovenfor)

-Øvre langside (kat 2)

-Nedre central langside (kat 1 Premium)

554964-TSSP

Produktinformation

Lokation
San Siro, Milano, Italien

Specifikke referencer