Liverpool - Norwich (1 nat)

Fodboldrejse til Liverpool på Anfield
  • Fodboldrejse til Liverpool på Anfield

Liverpool - Norwich (1 nat)


Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield. Her sidder over 54.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen mod oprykkerne fra Norwich, og du står med gåsehud,klar til en fodboldoplevelse for livet!

Fra 5295 kr. pr. person

Pakken indeholder:

09. - 10. august

  • 1 overnatning på 4* Malmaison Liverpool eller tilsvarende standard hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • • 'Reds Bar Hospitality' fodboldbillet på ydre langside, Kenny Dalglish Stand, blok KG, til kampen: Liverpool FC – Norwich
  • • Adgang til ’Reds Bar Hospitality’ på selve Anfield – dette inkluderer:
  • • – Mulighed for at købe mad og drikke før kampen
  • • – Officielt Premier League kampprogram
  • • – Underholdning inden kampen
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet lørdag den 24. august kl. 15.00 engelsk tid. Liverpool spiller som oftest lørdag eller søndag, men i løbet af en Premier League runde kan der være kampe fredag, lørdag, søndag og mandag i weekenderne og tirsdag og onsdag i midtugen. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

326801-TSSP

Produktinformation

Lokation
Anfield, Liverpool, England

Specifikke referencer

Transport til Liverpool

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Liverpool

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Liverpool, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til Manchester og derefter tager man enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på flyselskabernes hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Liverpool under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester
& transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Ryanair har lige åbnet en direkte afgang fra København til Liverpool fredag aften og hjem mandag eftermiddag. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund er der to daglige afgange direkte med British Airways. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Fra Manchester lufthavn til Liverpool kører der direkte toge og turen tager en god times tid. De kører et par gange i timen og koster godt £15 pund t/r
Lander man sent i Manchester, kan det være man skal ind og skifte tog på den store Manchester Piccadilly Station.  
Alternativt kan man tage en taxa. Prisen på en taxa kan variere meget efter trafik, men vil gerne ende på omkring £70-80 pund.
Aftal gerne en pris med chaufføren på forhånd. 

Transport til Anfield

Fra Liverpool centrum til Anfield er der omkring 3-4 kilometer. De fleste plejer enten at gå eller tage en taxa derud.
En gåtur tager en lille time og en taxatur tager godt 10 min. Det koster godt £10-£15 pund. 

Efter kampen kan det være svært at få en taxa og derfor råder vi folk til enten at blive i lougen en time og derefter finde en taxa. 
Ellers så kunne man overveje at gå den lille time hjem. 

 

Hotel - Malmaison Manchester ★★★★

Malmaison Manchester

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Malmaison Manchester

  • 1-3 Piccadilly, Manchester centrum, Manchester, M1 3AQ, Storbritannien

Malmaison Manchester ligger overfor Manchester Piccadilly Station. Denne smukt ombyggede victorianske lagerbygning huser nu designværelser og en lækker spa. Her i Manchesters livlige centrum har hotellet også et brasserie og et fitnesscenter.

De smarte værelser har luksuriøse senge og intim stemningsbelysning. Værelserne har også plasma-tv, højhastighedsinternet og moderne badeværelse med massagebruser og eksklusive toiletartikler.

Brasserie serverer moderne britisk køkken og franske specialiteter i stearinlysets skær. På den stilfulde Mal Bar tilberedes de kreative cocktails med frisk frugt, kvalitetsspiritus og champagne.

Det imponerende Malmaison Manchester tilbyder den elegante Le Petit Spa, hvor man kan få dejlige behandlinger. Der er også et fuldt udstyret fitnesslokale med en afslappende sauna.

Malmaison Manchester er beliggende på Piccadilly, 150 m fra Piccadilly Gardens. Arndale Centre ligger 10 minutters gang væk, og Old Trafford kan nås på 10 minutter i bil.

Der er 2,2 km fra hotellet til Etihad Stadium.