Transport til Liverpool

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Liverpool

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Liverpool, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til enten Manchester eller en af de meget få direkte afgange til Liverpool. Hvis man flyver til Manchester, så tager man derefter enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Liverpool under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester
& transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Ryanair har lige åbnet en direkte afgang fra København til Liverpool fredag aften og hjem mandag eftermiddag. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Fra Manchester lufthavn til Liverpool kører der direkte toge og turen tager en god times tid. De kører et par gange i timen og koster godt £15 pund t/r
Lander man sent i Manchester, kan det være man skal ind og skifte tog på den store Manchester Piccadilly Station.  
Alternativt kan man tage en taxa. Prisen på en taxa kan variere meget efter trafik, men vil gerne ende på omkring £70-80 pund.
Aftal gerne en pris med chaufføren på forhånd. 

Transport til Anfield

Fra Liverpool centrum til Anfield er der omkring 3-4 kilometer. De fleste plejer enten at gå eller tage en taxa derud.
En gåtur tager en lille time og en taxatur tager godt 10 min. Det koster godt £10-£15 pund. 

Efter kampen kan det være svært at få en taxa og derfor råder vi folk til enten at blive i lougen en time og derefter finde en taxa. 
Ellers så kunne man overveje at gå den lille time hjem. 

 

Hotel - Ibis Liverpool Centre Albert Dock ★★★

ibis Liverpool Centre Albert Dock

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Ibis Liverpool Centre Albert Dock

 • 27 Wapping, Liverpool, L1 8LY, Storbritannien

Dette hotel ligger i Liverpools centrum, lige over for Albert Dock og 300 m fra butikscentret Liverpool One. Det tilbyder værelser til overkommelige priser, snack og sodavandservice døgnet rundt, bar samt billig parkering.

Værelserne er indrettede i lyse farver og har satellit-tv, trådløs internetadgang og skrivebord. De har desuden faciliteter til at lave te og kaffe, radio og eget badeværelse med bruser. Hårtørrer kan lånes i receptionen.

Hotellet serverer en varm morgenbuffet. Derudover byder caféen på et udvalg af internationale retter, og baren serverer lettere anretninger. Hotellet har desuden døgnåben reception.

Museerne Tate Liverpool og Beatles Story ligger begge blot 300 m fra hotellet. Der findes et fantastisk udvalg af pubber og butikker omkring havnemolen, og Liverpools Lime Street Station ligger 10 minutters gang derfra.

Der er ca. 4 km fra hotellet til stadion. 


Liverpool FC - Leicester (2022)

Fra 4.995,00 kr./person

Anfield, Liverpool, England

1 Nat

| 30 Dec.

- 31 Dec. 2022

Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield. Her sidder over 54.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen til kampen mod Leicester, og du står med gåsehud, klar til en fodboldoplevelse for livet!

Pakken indeholder:

30. - 31. december

  • 1 overnatning på 3* Ibis Liverpool Centre Albert Dock – Liverpool One eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • 'Premier Club Hospitality' fodboldbillet på, Sir Kenny Dalglish Stand, (blok CE3, CE6 eller CE7), til kampen: Liverpool FC – Leicester
  • Adgang til ’Premier Club Hospitality’ på selve Anfield – dette inkluderer:
  • – Åbner 2½ time inden kampstart
  • – Buffet serveres i Premier Lounge inden kampen
  • – Mulighed for at købe drikkevare
  • – Officielt Premier League kampprogram
  • – Pladser leveres altid samlet, hvis I er flere, der booker sammenHusk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

Ekstra nætter kan tilkøbes under bookingprocessen.


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

496000-TSSP

Produktinformation

Lokation
Anfield, Liverpool, England

Specifikke referencer