Transport til Liverpool

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Liverpool

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Liverpool, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til enten Manchester eller en af de meget få direkte afgange til Liverpool. Hvis man flyver til Manchester, så tager man derefter enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Liverpool under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester
& transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Ryanair har lige åbnet en direkte afgang fra København til Liverpool fredag aften og hjem mandag eftermiddag. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Fra Manchester lufthavn til Liverpool kører der direkte toge og turen tager en god times tid. De kører et par gange i timen og koster godt £15 pund t/r
Lander man sent i Manchester, kan det være man skal ind og skifte tog på den store Manchester Piccadilly Station.  
Alternativt kan man tage en taxa. Prisen på en taxa kan variere meget efter trafik, men vil gerne ende på omkring £70-80 pund.
Aftal gerne en pris med chaufføren på forhånd. 

Transport til Anfield

Fra Liverpool centrum til Anfield er der omkring 3-4 kilometer. De fleste plejer enten at gå eller tage en taxa derud.
En gåtur tager en lille time og en taxatur tager godt 10 min. Det koster godt £10-£15 pund. 

Efter kampen kan det være svært at få en taxa og derfor råder vi folk til enten at blive i lougen en time og derefter finde en taxa. 
Ellers så kunne man overveje at gå den lille time hjem. 

 

Hotel - Novotel Liverpool Centre ★★★★

NOVOTEL LIVERPOOL CENTRE****

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Novotel Liverpool Centre

 • 40 Hanover Street, Liverpool L1 4LN, Storbritannien


Dette 4-stjernede hotel ligger i det absolutte centrum af Liverpool! Der er ikke meget mere end 100 meter til Liverpool ONE-centeret og Albert Dock er omkring 5 minutters gang fra hotellet. Man kan ganske enkelt ikke bo meget mere centralt end på Novotel Liverpool Centre.

Hotellet er 4-stjernet og har en høj standard. Alle værelser er pæne og rummelige med eget fladskærms-TV, minibar og bad. Receptionen er døgnåbent og i stueetagen finder man også Elements Restaurant og Lounge, der har et bredt, klassisk udvalg af retter og drikkevarer.

Novotel Liverpool Centre er det rigtige valg til dig, der søger en høj hotelstandard med central beliggenhed i Liverpool.

Der er 6 km fra hotellet til Anfield. 


Ikke fastlagt

Liverpool FC - Brentford (2023)

Fra 6.495,00 kr./person

Anfield, Liverpool, England

2 Nætter

| 06 May.

- 08 May. 2023

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield. Her sidder over 54.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen til kampen mod Brentford, og du står med gåsehud, klar til en fodboldoplevelse for livet!

Pakken indeholder:

06. - 08. maj

  • 2 overnatninger på 4* Novotel Liverpool Centre
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på langsiden ’Main Stand’, midterste niveau, blok L11/L12 til kampen: Liverpool FC – Brentford
  • •Adgang til ’Anfield Code Lounge’ på selve Anfield – dette inkluderer: 
  • o– Åbner 2½ time inden kampstart og lukker en time efter slutfløjt
  • o– 1x øl, vin og vand i enten før kampen eller i pausen
  • o– Mulighed for at købe mad og drikke før kampen
  • o– Kort oplæg af tidligere Liverpool spiller inden kampen
  • o– Officielt Premier League kampprogramHusk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

Ekstra nætter kan tilkøbes under bookingprocessen.Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

495952-TSSP

Produktinformation

Lokation
Anfield, Liverpool, England

Specifikke referencer