Liverpool - Arsenal (EFL Cup)

 • Ny
Fodboldrejse til Liverpool på Anfield
 • Fodboldrejse til Liverpool på Anfield

Liverpool - Arsenal (EFL Cup)


Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield i EFL (Carabao) Cuppen. Her sidder over 54.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen mod Arsenal, og du står med gåsehud, klar til en fodboldoplevelse for livet!

UDSOLGT

Pakken indeholder:

30. - 31. oktober

 • 1 overnatning på 4* Hard Days Night Hotel eller lignende hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • •Fodboldbillet på langsiden Kenny Dalglish Stand (blok CE3 eller CE7) til kampen: Liverpool FC – Arsenal
 • •Adgang til Premier Lounge på selve Anfield inden kampen og i pausen – dette inkluderer: 
 • •o– Åbner 2½ time inden kampstart og lukker en time efter slutfløjt
 • •o– Buffet i Premier Lounge i forbindelse med kampen
 • •o– Officielt Premier League kampprogram
 • •o– Pladser leveres altid samlet, hvis I er flere, der booker sammen
 • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

*Der er en sag kørende i øjeblikket med at Liverpool muligvis har brugt en ulovlig spiller, så der er en chance for at de bliver smidt ud af turneringen. Sker det og denne kamp bliver aflyst, så får i selvfølgelig jeres penge igen. Derfor, overvej at vente med at booke fly til vi med 100% sikkerhed ved, at kampen spilles.

Kampen er nu fastlagt. Den bliver spillet onsdag d. 30. oktober kl. 19.30 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

402878-TSSP

Produktinformation

Lokation
Anfield, Liverpool, England

Specifikke referencer

Transport til Liverpool

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Liverpool

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Liverpool, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til enten Manchester eller en af de meget få direkte afgange til Liverpool. Hvis man flyver til Manchester, så tager man derefter enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på flyselskabernes hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Liverpool under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester
& transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Ryanair har lige åbnet en direkte afgang fra København til Liverpool fredag aften og hjem mandag eftermiddag. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Fra Manchester lufthavn til Liverpool kører der direkte toge og turen tager en god times tid. De kører et par gange i timen og koster godt £15 pund t/r
Lander man sent i Manchester, kan det være man skal ind og skifte tog på den store Manchester Piccadilly Station.  
Alternativt kan man tage en taxa. Prisen på en taxa kan variere meget efter trafik, men vil gerne ende på omkring £70-80 pund.
Aftal gerne en pris med chaufføren på forhånd. 

Transport til Anfield

Fra Liverpool centrum til Anfield er der omkring 3-4 kilometer. De fleste plejer enten at gå eller tage en taxa derud.
En gåtur tager en lille time og en taxatur tager godt 10 min. Det koster godt £10-£15 pund. 

Efter kampen kan det være svært at få en taxa og derfor råder vi folk til enten at blive i lougen en time og derefter finde en taxa. 
Ellers så kunne man overveje at gå den lille time hjem. 

 

Hotel - Hard Days Night Hotel ★★★★

Hard Days Night Hotel

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Hard Days Night Hotel

 • North John Street, Liverpool, L2 6RR, Storbritannien

Hard Days Night Hotel ligger i Liverpools livlige Cavern Quarter og byder på en nyskabende restaurant og en stilfuld cocktailbar. Dette hotel har Beatles-tema og eksklusive kunstværelser samt boutique-værelser med gratis trådløs internetadgang.

Samtlige 4-stjernede værelser omfatter eget luksus-badeværelse samt et interaktivt fladskærms-tv. Værelserne har desuden Hypnos-senge, og de er alle individuelt indrettede med Beatles-kunst og moderne møbler.

Den livlige Lounge Bar tilbyder lettere anretninger og snacks, mens Bar Four serverer klassiske cocktails i moderne omgivelser. Blakes Restaurant serverer en britisk menu, som varierer med årstiden.

Hards Days Night er beliggende i en fredet bygning, kun ca. 10 minutters gang fra den berømte Albert Dock. Liverpool One ligger 150 m derfra, og Liverpools hovedbanegård ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet.

I weekenden kan gæsterne høre levende musik i den hyggelige Live Lounge. Dette unikke hotel er indrettet med elegante møbler overalt, og har imponerende detaljer, herunder marmorsøjler og en victoriansk facade.