Liverpool - Atletico Madrid (CL)

Fodboldrejse til Liverpool på Anfield
 • Fodboldrejse til Liverpool på Anfield

Liverpool - Atletico Madrid (CL)


Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield i Champions League. Her sidder over 54.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen mod Atletico Madrid, og du står med gåsehud, klar til en fodboldoplevelse for livet!

UDSOLGT

Pakken indeholder:

11. - 12. marts

  • 1 overnatning på 4* The Nadler Hotel Liverpool
  • Ingen forplejning
  • Fodboldbillet bag målet på 'Anfield Road Stand' til kampen: Liverpool - Atletico Madrid
  • Adgang til Crowne Plaza Hotel i centrum af Liverpool fra 4 timer før kampen
  • Velkomstdrink
  • Dagens buffet serveres ved ankomst
  • Kampprogram
  • Transfer fra Crowne Plaza - Anfield t/r med bus


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

Kampen er nu fastlagt. Den bliver spillet onsdag d. 11. marts kl. 20.00 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

413607-TSSP

Produktinformation

Lokation
Anfield, Liverpool, England

Specifikke referencer

Transport til Liverpool

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Liverpool

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Liverpool, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til enten Manchester eller en af de meget få direkte afgange til Liverpool. Hvis man flyver til Manchester, så tager man derefter enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på flyselskabernes hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Liverpool under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester
& transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Ryanair har lige åbnet en direkte afgang fra København til Liverpool fredag aften og hjem mandag eftermiddag. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Fra Manchester lufthavn til Liverpool kører der direkte toge og turen tager en god times tid. De kører et par gange i timen og koster godt £15 pund t/r
Lander man sent i Manchester, kan det være man skal ind og skifte tog på den store Manchester Piccadilly Station.  
Alternativt kan man tage en taxa. Prisen på en taxa kan variere meget efter trafik, men vil gerne ende på omkring £70-80 pund.
Aftal gerne en pris med chaufføren på forhånd. 

Transport til Anfield

Fra Liverpool centrum til Anfield er der omkring 3-4 kilometer. De fleste plejer enten at gå eller tage en taxa derud.
En gåtur tager en lille time og en taxatur tager godt 10 min. Det koster godt £10-£15 pund. 

Efter kampen kan det være svært at få en taxa og derfor råder vi folk til enten at blive i lougen en time og derefter finde en taxa. 
Ellers så kunne man overveje at gå den lille time hjem. 

 

Hotel - The Nadler Liverpool ★★★★

The Nadler Liverpool

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

The Nadler Liverpool

 • 29 Seel Street, Liverpool, L1 4AU, Storbritannien

The Nadler Liverpool ligger i en historisk industribygning. Der er moderne værelser med tekøkken. Hotellet ligger i det livlige kvarter Rope Walks. Der er gratis wi-fi og HD-tv.

De rummelige og elegante værelser har stort arbejdsområde og eget stort badeværelse samt interaktive tv'er med gratis musik, minikøkken med filtreret hanevand, mikrobølgeovn, køleskab og spisestel.

Receptionen på The Nadler Liverpool er døgnåben, og der er aircondition overalt. Som gæst på designhotellet får du rabat i de lokale restauranter og 30 minutters gratis indenrigssamtaler. Der ligger flere overvågede parkeringspladser i nærheden, og du får rabat på Q-Park.

Der er ca. 4 km fra hotellet til Anfield.