Cykelnerven: En logistisk sværvægter med masser af hjerte

Hvordan arrangerer man indkvartering og bespisning for en karavane på 300 mennesker i små franske alpebyer? Denne opgave løser Travel Sense for Scleroseforeningen, når Cykelnerven hvert år prøver kræfter med de afgørende Tour-bjerge.

Mette Hjulmand Leonhard-Hjorth, Senior Director of Events and Strategic Partnership hos Scleroseforeningen, fortæller, hvorfor Travel Sense er fast rejsepartner.

cykelnerven erhvervsrejser

Meget på spil

”Vores kerneværdi er, at vi tager tingene personligt. Den nære relation er vigtig for os, og det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartner deler det afsæt. Det gør Travel Sense.”

”Camilla og teamet tager det virkelig personligt, så hvis noget ikke kører, som det skal, så gør det lige så ondt for dem, som det gør på os. Og så løser de tingene – også selv om det er fejl, vi selv har begået. De er virkelig professionelle og samtidig i øjenhøjde. De smøger selv ærmerne op og får tingene til at ske, og det giver en følelse af, at vi er in it together. ”

”Det giver stor tryghed for os, for der er meget på spil for os som NGO. Det er hele vores omdømme, der er på spil. Derfor er valget af samarbejdspartner for os helt ufatteligt afgørende. Det er jo vores kæreste eje, vores eksistensgrundlag, vi inviterer med ud. Og det kan man trygt gøre med Travel Sense som samarbejdspartner.”

Ingen kan gøre det bedre

”På sådan en tur opstår der altid problemer, som ingen havde set komme. Camilla og resten af teamet har en særlig evne til at tage ansvar for alting. Og løse alle små og store problemer. Med Travel Sense føler folk sig godt taget hånd om, og tingene håndteres virkelig professionelt. Der er en vilje til at gøre tingene bedre end forespurgt.”

”Når man går til Travel Sense og forespørger på en opgave, så kan man være sikker på, at der ikke er nogen, der kan gøre det bedre. Vi har prøvet at have en anden rejsepartner, men vi vendte hurtigt tilbage.”

”Det var en stor succes, og vi var endnu en

gang i gode hænder med Travel Sense som arrangør”

cykelnerven erhvervsrejser

En logistisk sværvægter

”Ved Cykelnerven er der næsten ingenting, der er rutinepræget. Opgaverne er alt fra at bestille kokke, leje gymnastiksale at spise i, tale med borgmestre om tilladelser til at parkere lastbiler, indkvartering i op mod 10 forskellige hoteller rundt om hver enkelt lille alpeby – samt alle de løbende spørgsmål og udfordringer, når nogen eksempelvis har glemt deres pas eller har brug for lægehjælp.”

”Vores ryttere bruger et helt år på at samle penge ind til vores sag, og denne rejse er der, hvor vi har mulighed for at give noget tilbage i form af en oplevelse for livet. Derfor er det vigtigt, at vores samarbejdspartner deler vores ønske om at danne rammerne om en mindeværdig oplevelse for livet, og at der er fuldstændig styr på tingene. Og det er der med Travel Sense på opgaven.”

Se mere om Cykelnerven her: www.cykelnerven.dk

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Flere Cases

Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Byggefirma på erhvervsrejse for at styrke sammenholdet

Denne virksomhed er en stor leverandør til byggeriet, som ønsker at styrke relationen til kunderne og sammenholdet blandt sælgerne. En gruppe på 250 personer har været af sted de to gange, Travel Sense indtil videre har arrangeret rejser for virksomheden. Salgschefen fortæller her, hvorfor virksomheden bruger penge på en eksklusiv erhvervsrejse, og hvorfor Travel Sense er valgt som rejsepartner.

LÆS MERE

Case: Erhvervsledere på netværkstur til Tokyo

Travel Sense var arrangør, da en netværksgruppe med 19 topledere fra det danske erhvervsliv rejste til Tokyo i november 2018 for på fem dages intensiv netværkstur at få et indblik i japansk erhvervsliv, ledelseskultur, eksportmuligheder mv. En af deltagerne, erhvervskundedirektøren i et større dansk pengeinstitut, fortæller her om oplevelsen.

LÆS MERE