EM 2024 - Tyskland

Rejser til EM i Tyskland

Danmark er klar til EM i Tyskland og du kan komme med!

Kom til EM med Travel Sense! Vi kommer til at arrangere pakkerejser med adgang til EM, med VIP hospitality-billetter. Ønsker I at købe almindelige EM-billetter uden hospitality, foregår det via DBU eller UEFA. Mere info vil komme hurtigst muligt efter lodtrækningen til EM lørdag d. 2. december.

EM Tyskland 2024

Kom til EM med Travel Sense!

Gennem Travel Sense kan man købe pakkerejser til EM i Tyskland.

Pakkerejse inkl. UEFA Hospitality billetter

  • Rejse til EM i Tyskland
  • Flybillet inkluderet
  • Hotelophold inkluderet
  • Officielle UEFA Hospitality billetter inkluderet
  • Assistance via officielle EM2024 samarbejdspartnere

Pakkerejse uden UEFA Hospitality billetter

  • Flybillet inkluderet
  • Hotelophold inkluderet
  • Den rejsende har selv sørget for EM-billetter

Travel Sense assisterer med UEFA Hospitality billetter via de officielle EM2024 samarbejdspartnere.


EM Tyskland

Interesseret?

Udfyld formularen nedenfor for at få tilsendt yderligere information, så snart vi har rejserne klar til salg, efter lodtrækningen d. 2. december.

Gennem Travel Sense er det kun muligt at købe UEFA Hospitality billetter inkl. VIP hospitality og hotelovernatninger.

Ønsker man kun EM-billetter, skal man søge via DBU eller UEFA. Se mere herunder.

EM 2024
PAKKER MED EM-BILLETTER INKL. HOSPITALITY SAMT HOTEL

KØB AF ALMINDELIGE EM-BILLETTER

Her fra DBU’s hjemmeside

Ansøgningen til neutrale billetter hos UEFA er lukket og lodtrækningen har fundet sted. Du kan læse mere på UEFAs hjemmeside.

En yderligere pulje af billetter vil blive tildelt de enkelte deltagende forbund på bagkant af lodtrækningen til gruppefasen den 2. december 2023. Det er UEFA, der håndterer billetsalget til slutrunden, men denne pulje af billetter vil blive fordelt af de enkelte forbund.

Du kan se DBU's fordeling af disse billetter længere nede.

Vi henstiller generelt til UEFA ift. spørgsmål om billetportalen og ansøgning om billetter.

I forbindelse med lodtrækningen til gruppefasen den 2. december, bliver det også afklaret, hvor mange billetter UEFA kommer til at tildele hvert enkelt forbund.

PAKKER MED OL-BILLETTER INKL. HOSPITALITY SAMT HOTEL

Derfor er det heller ikke muligt endnu at sige, hvor mange loyalitetspoint, man som fan skal have, for at komme med i den øverste pulje.

Uanset hvor mange fanbilletter DBU kommer til at råde over, er det fra DBU's side besluttet, at de fordeles således.

45% af billetterne pr. kamp går til de fans med flest loyalitetspoint i ForDanmark. Her kan fans købe to billetter pr. person til ALLE tre kampe. Dvs. at man kan tage en ven med - også selvom denne ikke er en del af loyalitetsprogrammet.

45% af billetterne pr. kamp går efter en vægtet lodtrækning hvor hvert 10 loyalitetspoint giver et lod i bowlen. Fx 170 point = 17 lodder, 20 point = 2 lodder. Altså, jo flere point, jo flere lodder i puljen og jo større chance for billetter. I denne lodtrækning får man kun mulighed for at købe billetter til én af kampene. Man kan købe to billetter pr person til én kamp. Ligesom ovenfor kan man tage en ven med - også selvom denne ikke er en del af loyalitetsprogrammet.

De resterende 10% af billetterne pr. kamp går i lodtrækning. Her kan alle købe - også fanklubmedlemmer. Man kan købe to billetter pr person til én kamp.

NB! Alle, der får mulighed for at købe billet(ter) vil modtage mere information hurtigst muligt efter gruppe-lodtrækningen den 2. december. Her vil der ligeledes komme mere information om lodtrækningen af de sidste 10%.

PAKKER MED OL-BILLETTER INKL. HOSPITALITY SAMT HOTEL