Premier League


Fastlæggelse af kampe:

Det fulde program for 2022/23 Premier League sæsonen bliver offentliggjort den 16. juni 2022. Det er dog meget vigtigt at være opmærksom på, at der løbende vil blive ændret i både datoer og tidspunkter for kampene. Ændringer sker af flere årsager, men primært pga. TV-rettigheder, samt hensynstagen og sammenfald med europæiske og engelske cup-turneringer (Champions League, Europa League, FA Cup og EFL Cup). Premier League kampene bliver normalt fastlagt på månedsbasis ca. 6 uger inden pågældende måned (kampe for hele december måned bliver f.eks. typisk fastlagt i midten af oktober). De seneste år har Premier League dog valgt at lave ændringer ned til to uger før kampene spilles. Det skyldes især europæiske turneringer.

Travel Sense gør altid opmærksom på det, hvis en bestemt weekend er sammenfaldende med en cup-turnering – se under den enkelte rejse eller længere nede på denne side. Dobbelttjek evt. med en af vores rejsekonsulenter.

Rettigheder ved eventuelle kampændringer:

 1. 1. - Hvis en bestilt kamp bliver rykket til et andet tidspunkt indenfor samme spillerunde, vil dette ikke give ret til nogen form for refundering. Såfremt det er aftalt ved bestilling, så flytter vi selvfølgelig overnatninger uden gebyr. Ellers er det muligt at tilkøbe en ekstra overnatning.

 2. 2. - Hvis en bestilt kamp bliver rykket til en ny runde (typisk pga. sammenfald med FA Cup- eller EFL Cup-finalen), vil Travel Sense gæster blive tilbudt følgende 3 muligheder:

    Behold de bestilte fodboldbilletter og se den pågældende kamp på den nye dato. Hotelovernatninger bliver rykket uden gebyr.

    Tag afsted den oprindelige weekend, men se en anden kamp (kan være forbundet med ekstra udgift eller tilbagebetaling alt efter pris på alternativ kamp).

    Få refunderet hele rejsens værdi i form af gavekort til Travel Sense.

En almindelig spillerunde i Premier League 2022/23:

Ser typisk således ud (tider er for kampstart, engelsk tid)

 • Fredag, kl. 20.00                                        ¼ kamp (kun 1 fredagskamp ca. hver fjerde runde)
 • Lørdag, kl. 12.45, 15.00 eller 17.30         5-7 kampe
 • Søndag, kl. 12.00-16.30                             1-3 kampe
 • Mandag, kl. 20.00                                      ½ kamp (kun 1 mandagskamp ca. hver anden runde)

Midtuge-runder bliver spillet tirsdage, onsdage og torsdage med kampstart klokken 19.30, 19.45 eller 20.00 engelsk tid.

OBS: Ovenstående er med forbehold for særlige omstændigheder, der kan påvirke de almindelige retningslinjer for Premier League og FA