Primera División


Fastlæggelse af kampe:

Det fulde program for 2022/23 La Liga-sæsonen bliver offentliggjort i løbet af juli 2022. Det er dog meget vigtigt, at være opmærksom på, at der løbende vil blive ændret i både datoer og tidspunkter for kampene. Ændringer sker af flere årsager, men primært pga. TV-rettigheder, samt hensynstagen til europæiske og spanske cup-turneringer (Champions League, Europa League og Copa del Rey). Det nøjagtige tidspunkt for La Liga-kampe bliver normalt først fastlagt 2-4 uger inden de spilles.

Champions League, Europa League og Copa del Rey spilles ikke i weekender og bliver dermed ikke årsag til, at de spanske ligakampe flyttes væk fra pågældende spillerunde. Det vil kun være helt særlige omstændigheder, der i Spanien kan flytte en ligakamp mere end en enkelt dag. Det er noget, vi oplever meget sjældent.

Rettigheder ved eventuelle kampændringer:

 1. 1. - Hvis en bestilt kamp bliver rykket til et andet tidspunkt indenfor samme spillerunde, vil dette ikke give ret til nogen form for refundering. Såfremt det er aftalt ved bestilling, så flytter vi selvfølgelig overnatninger uden gebyr. Ellers er det muligt at tilkøbe en ekstra overnatning.

 2. 2. - Hvis en bestilt kamp bliver rykket til en ny runde, vil Travel Sense-gæster blive tilbudt følgende 3 muligheder (sker meget sjældent i Spanien):

    Behold de bestilte fodboldbilletter og se den pågældende kamp på den nye dato. Hotelovernatninger bliver rykket uden gebyr.

    Tag afsted den oprindelige weekend, men se en anden kamp (kan være forbundet med ekstra udgift eller tilbagebetaling alt efter pris på alternativ kamp).

    Få refunderet hele rejsens værdi i form af gavekort til Travel Sense.

En almindelig spillerunde i La Liga 2022/23:

Ser typisk således ud (tider er for kampstart)

 • Fredag, kl. 21.00                                        ½ kamp (kun 1 fredagskamp ca. hver anden runde)
 • Lørdag, kl. 12.00 - 22.00                             4-5 kampe
 • Søndag, kl. 12.00 - 21.00                             1-3 kampe
 • Mandag, kl. 21.00                                      ½ kamp (kun 1 mandagskamp ca. hver anden runde)

Real Madrid og FC Barcelona spillede i 2021/22 sæsonen alle deres kampe enten lørdag eller søndag (meget sjældent fredag eller mandag). Travel Sense kan dog ikke 100% garantere, at der ikke kan være undtagelser i 2022/23 sæsonen, men det vil bestemt høre til sjældenhederne!

OBS: Ovenstående er med forbehold for særlige omstændigheder, der kan påvirke de almindelige retningslinjer for La Liga og det spanske fodboldforbund.