Slutspurt giver overskud i årsregnskab

Travel Sense kan netop offentliggøre resultatet på et regnskabsår, der sluttede lige så godt, som det startede skidt.

Camilla Andersen - Aldrig tvivlet paa produktet

Juli, august og september blev tre meget fantastiske og overraskende travle måneder, som indbragte langt størstedelen af årsomsætningen for Travel Sense i det årsregnskab, der løber fra 1. oktober 2020 til 30. september 2021.

Corona-nedlukningerne betød ellers, at regnskabsåret startede skidt, men efter den imponerende slutspurt ender resultatet for regnskabsåret på 1.048.884 kr. før skat (817.981 kr. efter skat).

Regnskab for Travel Sense

Tilfreds med resultatet

Om resultatet siger direktør i Travel Sense, Camilla Andersen:

”Jeg er meget tilfreds med resultatet, som jo skyldes mange ting. For det første er det altafgørende, at vi har beholdt alle vores medarbejdere gennem krisen, så vi var klar til at løfte opgaverne, da travlheden meldte sig,” indleder hun og fortsætter:

”Travlheden blev sparket godt i gang med mange opgaver under fodbold-EM, men derudover fornemmer jeg også, at kunderne anerkender vigtigheden af at købe dansk og købe rejser via et rejsebureau, hvor investeringen er godt sikret.”

Regnskab for Travel Sense
Rekordregnskab for Travel Sense

Rejselysten er tilbage

Selv om krisen har gjort ondt på Travel Sense, har Camilla Andersen præsteret at holde hovedet koldt undervejs:

”Det har bestemt ikke været en gratis omgang for os at komme igennem corona-nedlukningerne, men jeg er stolt af mine beslutninger og vores kriseberedskab undervejs. Jeg har gjort mig umage for, at vi har kunnet beholde vores medarbejdere, og for, at vi behandlede alle kunder ordentligt og betalte penge for aflyste rejser hurtigt tilbage. Det tror jeg, vi mærker effekten af nu,” siger Camilla Andersen med henvisning til, at travlheden er fortsat i indeværende år. ”Det er tydeligt for os at mærke, at virksomhederne har fået rejselysten tilbage, og det tegner rigtig positivt for resten af året.”

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Mere inspiration

Otte gode grunde til at prioritere firmarejser

Otte gode grunde til at prioritere firmarejser

Hvad får virksomheden igen, når de inviterer medarbejderne på en rejse? Vi har samlet de stærkeste argumenter herunder.

LÆS MERE

Case: Hamburg & Warszawa

Afdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomhed er ikke i tvivl, når hun skal begrunde valget af Travel Sense som rejsepartner. Virksomheden har indtil videre været på to eksklusive rejser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrættet. Virksomheden har været i Hamburg og Warszawa med 240-250 personer pr. rejse.

LÆS MERE