AC Milan

Fodboldrejser til AC Milan

På San Siro

AC Milan, den ene af de to storklubber fra den kendte italienske modeby Milano, blev stiftet i 1899 og har hjemmebane på San Siro, også kendt som Giuseppe Meazza, som de deler med byrivalerne fra Inter. Det imponerende stadion fra 1925, der desuden er Italiens største, har plads til over 80.000 tilskuere på lægterne. Det er derfor altid en oplevelse at være til stede og opleve stemningen på dette fantastiske stadion. Klubben er en af de mest succesrige i Europa, og det er gennem tiden blevet til imponerende 18 Serie A-titler, fem Coppa Italia pokaler samt ikke mindst hele syv Europa Cup/Champions League-titler – en bedrift kun overgået af Real Madrids 11. Vi skal dog efterhånden tilbage til 2010/11, hvor de vandt det italienske mesterskab, for at finde klubbens seneste store titel. Der er derfor ingen tvivl om, at storklubben i den grad tørster efter snart at vinde flere titler. Det er den tidligere topangriber Vincenzo Montella, der i øjeblikket er træner for den traditionsrige klub. I truppen har han blandt andet profiler som Riccardo Montolivo, Carlos Bacca samt teenagekeeper-sensationen Gianluigi Donnarumma.
Største kamp i sæsonen på San Siro er naturligvis ’Derby della Madonnina’ mod bysbørnene Inter. Skal du opleve stemning og fodbold i verdensklasse, er det bare om at bestille til dette fantastiske opgør.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores AC Milan fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Milano med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.
 
AC Milan har ikke flere hjemmekampe tilbage i denne sæson. Vil du høre mere lige så snart, at vi har den nye sæsons kampe klar på vores webside? Så skriv dig op her.
 
kontaktos