• Ny

Hotel Barcelona Universal ★★★★

Hotel Barcelona Universal

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hotel Barcelona Universal

  • Av. del Paral·lel, 76-80, 08001 Barcelona, Spanien

Hotel Barcelona Universal tilbyder en tagterrasse og ligger mindre end et kvarters gang fra La Rambla. Gæster kan lade sig forkæle med massage og nyde godt af lokale og internationale retter på THE WOLF, som er åben til morgenmad og aftensmad. Andre faciliteter på dette hotel i luksusstil tæller en udendørs pool, en bar ved poolen og et fitnesscenter. Rejsende kan godt lide stedets hjælpsomme personale og behagelige værelser. Overnatningsstedet ligger kun en kort gåtur fra offentlig transport: Parc de Montjuic Metrostation og Paral-lel Metrostation er få skridt derfra.


Ikke fastlagt

FC Barcelona - Getafe

Fra 0,00 kr./person

Estadio Olímpico Lluís Companys, Barcelona

2 Nætter

| 24 Feb.

- 26 Feb. 2024

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Barcelona og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. FC Barcelona spiller i sæsonen 2023/24 på Estadio Olímpico Lluís Companys i Barcelona, hvor der er plads til godt 55.000 tilskuere, mens Camp Nou bliver renoveret.


Vær opmærksom på at FC Barcelona spiller på Estadio Olímpico Lluís Companys i sæsonen 2023/24, mens Camp Nou bliver renoveret !!

Pakken indeholder:

10. - 12. februar

  • 2 overnatninger på 4* Hotel Barcelona Universal eller lignende hotel i samme standard
  • Morgenmad på hotellet
  • 'Gol' fodboldbillet bag målet til kampen: FC Barcelona - Granada
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Mulighed for tilkøb af opgradering af fodboldbillet under bestillingsprocessen (se stadionoversigt ovenfor):

-Corner
-Lateral
-TribunaVigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36

552677-TSSP

Produktinformation

Lokation
Estadio Olímpico Lluís Companys, Barcelona

Specifikke referencer