• Ny

Transport til Barcelona

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Barcelona

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Barcelona, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Barcelona (El Prat Airport)

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Barcelona. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Barcelona med enten SAS, Norwegian eller Vuelling.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der en direkte afgang med Norwegian, så der skal man være hurtig ude for at få en god pris. Ellers flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding.   


Transport lufthavn til centrum

Der er flere transportmuligheder fra Barcelona Lufthavn (El Prat) til centrum af Barcelona:

Aerobus: Aerobus er en dedikeret busforbindelse mellem lufthavnen og centrum af Barcelona. Busserne kører hvert 5. minut og tager omkring 35-45 minutter afhængigt af trafikken. Der er to ruter: A1, som kører til Plaza Catalunya, og A2, som kører til Gran Via-Urgell.

Tog: Renfe-togene forbinder lufthavnen med byen og kører fra Terminal 2 til stationer som Barcelona Sants og Passeig de Gracia. Rejsetiden er ca. 20-30 minutter, og der kører tog hvert 30. minut.

Metro: Der er en metrostation på lufthavnen, og L9 Sud linjen går fra lufthavnen til centrum af Barcelona og stopper ved stationer som Zona Universitària, Collblanc, Sagrada Familia og flere andre.

Taxi: eller ride-hailing: Det er også muligt at tage en taxa eller bruge en ride-hailing app som Uber eller Cabify til at komme til centrum af Barcelona fra lufthavnen. Dette kan dog være en dyrere mulighed.

Transport til Estadio Olímpico Lluís Companys

For at komme til Estadio Olímpico Lluís Companys fra Barcelona centrum har du flere transportmuligheder:

Metro: Du kan tage metroen fra forskellige stationer i Barcelona centrum og tage den til stationen "Estació Olímpica" på Linje 5 (blå linje). Estadio Olímpico Lluís Companys ligger i nærheden af ​​denne station.

Bus: Der er også busser, der forbinder Barcelona centrum med Estadio Olímpico Lluís Companys. Du kan bruge TMB-buslinje 50 eller 55, der går til Estadio Olímpico-området.

Taxi: En anden mulighed er at tage en taxa fra Barcelona centrum til Estadio Olímpico Lluís Companys. Du kan enten fange en taxa på gaden eller bestille en via en taxa-app som f.eks. Uber eller Cabify.

Hotel Barcelona Universal ★★★★

Hotel Barcelona Universal

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hotel Barcelona Universal

  • Av. del Paral·lel, 76-80, 08001 Barcelona, Spanien

Hotel Barcelona Universal tilbyder en tagterrasse og ligger mindre end et kvarters gang fra La Rambla. Gæster kan lade sig forkæle med massage og nyde godt af lokale og internationale retter på THE WOLF, som er åben til morgenmad og aftensmad. Andre faciliteter på dette hotel i luksusstil tæller en udendørs pool, en bar ved poolen og et fitnesscenter. Rejsende kan godt lide stedets hjælpsomme personale og behagelige værelser. Overnatningsstedet ligger kun en kort gåtur fra offentlig transport: Parc de Montjuic Metrostation og Paral-lel Metrostation er få skridt derfra.


Fastlagt - 12/03/2024 kl. 21.00 Fastlagt - 12/03/2024 kl. 21.00

FC Barcelona - Napoli (CL)

Fra 1.995,00 kr./person

Estadio Olímpico Lluís Companys, Barcelona

1 Nat

| 12 Mar.

- 13 Mar. 2024

Fastlagt - 12/03/2024 kl. 21.00

Fastlagt - 12/03/2024 kl. 21.00

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Barcelona og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. FC Barcelona spiller i sæsonen 2023/24 på Estadio Olímpico Lluís Companys i Barcelona, hvor der er plads til godt 55.000 tilskuere, mens Camp Nou bliver renoveret.


Vær opmærksom på at FC Barcelona spiller på Estadio Olímpico Lluís Companys i sæsonen 2023/24, mens Camp Nou bliver renoveret !!

Pakken indeholder:

12. - 13. marts

  • 1 overnatning på 4* Hotel Barcelona Universal eller lignende hotel i samme standard
  • Morgenmad på hotellet
  • 'Gol' fodboldbillet bag målet til kampen: Barcelona - Napoli
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Mulighed for tilkøb af opgradering af fodboldbillet under bestillingsprocessen (se stadionoversigt ovenfor):

-Lateral
-TribunaVigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36

581924-TSSP

Produktinformation

Lokation
Estadio Olímpico Lluís Companys, Barcelona

Specifikke referencer