Valencia

Valencia

Valencia

Filtrer efter

Oplev Valencia live på Mestalla

Fodboldrejser til Valencia

Hvis man ser bort fra de to giganter FC Barcelona og Real Madrid, er Valencia uden tvivl en af de mest succesfulde og populære klubber i Spanien. Klubben, der blev dannet i 1919, har gennem tiden blandt andet vundet flotte seks spanske mesterskaber og syv Copa del Rey-titler. Desuden spillede de sig på imponerende vis i Champions League-finalen to år i træk i 1999/2000 og 2000/2001. Her endte det dog, desværre for klubben, med nederlag til henholdsvis Real Madrid og Bayern München. ’Los Che’ spiller til dagligt hjemme på fantastiske Estadio de Mestalla med plads til hele 55.500 tilskuere og modtager altid massiv støtte fra de mange fans. Det er derfor altid en uforglemmelig oplevelse at tage på fodboldrejse til Valencia. Lige nu er klubbens nye stadion, Nou Mestalla, under opførelse. Hvornår det står færdigt vides dog endnu ikke.
Manden i spidsen for klubben er lige nu spanske Albert Celades. Blandt de største profiler på holdet er eksempelvis anfører Daniel Parejo, Rodrigo og vores egen danske stjerne Daniel Wass. Desuden er klubben kendt for dets stærke ungdomsakademi, der har udklækket nogle af de største spanske stjerner som eksempelvis David Silva, Isco og Gaizka Mendieta.
Klubbens helt store rival er den anden Valencia-klub Villarreal, som de altid spiller drabelige opgør imod. Disse kampe er kendt som Derby de la Comunitat. Også kampene mod den tredje Valencia-klub Levante er af stor betydning.

Se vores pakker nedenfor: