Laver Cup

Filtrer efter

Oplev Laver Cup

Tennisrejse Laver Cup

Tag på tennisrejse og oplev fantastiske Laver Cup – tennisens svar på Ryder Cup, hvor Team Europe, med Björn Borg som kaptajn, dyster mod Team World, med John McEnroe som kaptajn, om den eftertragtede titel. Turneringen er opkaldt efter den legendariske australske tennisspiller Rod Laver, der af mange bliver betragtet som en af de bedste tennisspillere nogensinde.

Det nye koncept bliver afviklet én gang om året (med undtagelse af år med sommer OL) på hardcourt to uger efter US Open på skiftende lokationer. Hvert hold består af seks spillere, og over tre dage bliver der spillet 12 hæsblæsende verdensklassekampe (9 single og 3 double) mellem nogle af de største tennisstjerner i verden. Det vindende hold hiver en samlet præmiepulje hjem på hele $250.000.

I 2018 blev turneringen afviklet i O2 Arena i den tjekkiske hovedstad Prag med 14.000 tilskuere på lægterne. Her løb Team Europe med en sikker samlet sejr på 15-9. Team Europe havde eksempelvis profiler som Rafael Nadal, Roger Federer og Alexander Zverev på holdet, mens Team World stillede op med spillere som Sam Querry, John Isner og Nick Kyrgios.

I 2018 blev eventet afviklet fra 21. til 23. september i United Center med plads til hele 23.500 tilskuere i den amerikanske storby Chicago. Her løb Team Europe igen af med en sikker samlet sejr. Denne gang blev det 13-8. 

 

Vi håber at sende gæster til Geneve i 2019. Så snart vi forhåbentlig ved mere om evt. pakker, kan i finde dem nedenfor. 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os