ESportrejser

Filtrer efter

eSportrejser til alle de store turneringer

CS | LoL | Dota 2 | FIFA | StarCraft

Tag med Travel Sense på rejse til de største eSport events i verden! I 2018 kommer vi til at tilbyde rejser til en række udvalgte events, hvor vi sørger for transport, hotelophold samt adgang til eventet sådan så du ikke skal tænke på noget andet end selve oplevelsen. Med på turene er Steffen Thomsen, ejer af Copenhagen Flames, der vil fungerer som guide undervejs.
 
Der er ingen tvivl om, at esport kun bliver større og større for hvert år, der går. Spil som Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), League of Legends (LoL), Dota 2, StarCraft 2 og FIFA trækker millioner af online-seere til verden over, og pengepræmierne til de største turneringer er efterhånden astronomiske. Især CS: GO har vundet stor kommerciel succes i Danmark, hvilket eksempelvis har betydet, at DR3 har vist turneringer, hvor internationale danske tophold som Astralis, Heroic og North har deltaget, på deres sendeflade. Foruden millioner af online-seere, fylder disse turneringerne ligeledes nogle af de største arenaer i verden med ellevilde fans, der levere en uforglemmelig stemning, når de hepper på netop deres favorithold. Ligesom når du ser en fodboldkamp på eksempelvis Anfield med Liverpool FC eller på Camp Nou med FC Barcelona, bliver oplevelsen kun endnu større, når du er til stede LIVE, der hvor al action foregår. Er du kæmpe fan af et af de populære spil, eller er du bare klar på at opleve noget helt anderledes ud over det sædvanlige, så skal du helt klart tage på en eSport rejse!
 
Når vi er klar med flere pakkerejser, vil de løbende komme op på websiden (se kalenderen for 2018 længere nede). Ønsker du at blive informeret lige så snart en ny rejse er klar, så tilmeld dig vores eSport nyhedsbrev.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os