Newcastle - Liverpool

Newcastle - Liverpool


Tag på fodboldrejse til det nordlige England og oplev Newcastle på det fantastiske St James' Park. Der vil sidde godt 53.000 af de bedste hjemmefans i Premier League klar, når Newcastle-stjernerne løber på banen mod Liverpool i den sidste hjemmekamp i sæsonen!

UDSOLGT

Pakken indeholder:

16. - 18. maj

  • 2 overnatninger på 4* Jurys Inn Newcastle eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på den berømte 'Gallowgate Stand' til kampen: Newcastle - Liverpool
  • Adgang til stadion lounge inden kampen - dette inkluderer:
  • o– Åbner 2.5 time inden kampstart
  • o– Varm Sandwich inden kampen
  • o– Mulighed for at købe drikkevare
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Kampen er fastlagt. I sidste runde af Premier League sæsonen spilles alle kampe samtidig. Kampene spille søndag d. 17. maj kl. 15.00 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

271340-TSSP

Produktinformation

Lokation
St. James’ Park, Newcastle, England

Specifikke referencer

Hotel - Jurys Inn Newcastle ★★★★

Jurys Inn Newcastle

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Jurys Inn Newcastle 

  • Scotswood Road, Newcastle upon Tyne, NE1 4AD, Storbritannien

Jurys Inn Newcastle ligger i centrum, 500 m fra Newcastles togstation. De store og lyse værelser har eget badeværelse med massagebruser.

Jurys Inn har moderne, rummelige værelser med Dream-senge, fladskærms-tv med Freeview-kanaler, spa-toiletartikler og rummelige badeværelser. Der er arbejdsområde, hårtørrer samt te- og kaffefaciliteter.

Der tilbydes dagligt varm og kold morgenbuffet med et udvalg af a la carte-retter. Der tilbydes desuden økologisk kaffe, Twinings-te og Bonne Maman-marmelade. I den moderne restaurant bydes der på international aftenmenu. I baren serveres der frokost, snacks og kaffe.

Jurys Inn Newcastle ligger en kort gåtur fra adskillige butikker, barer og restauranter og blot 10 minutters gang fra butiscentrene Eldon Square og The Gate. Videnskabscentret Centre for Life ligger 200 m fra hotellet, og Newcastle United FC ligger 900 m derfra.

Der er 1,12 km fra hotellet til stadion.