Real Madrid - Paris SG (CL)

Fodboldrejse til Real Madrid på Santiago Bernabeu
  • Fodboldrejse til Real Madrid på Santiago Bernabeu

Real Madrid - Paris SG (CL)


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Madrid og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. På Santiago Bernabéu sidder godt 80.000 hjemmefans klar, når Real Madrid-stjernerne løber på banen mod Paris SG.

Fra 3495 kr. pr. person

Pakken indeholder:

26. - 27. november

  • 1 overnatning på 3* Room Mate Mario
  • Morgenmad på hotellet
  • Kategori 5 fodboldbillet til kampen: Real Madrid - Paris SG
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb, og se stadionversigt ovenfor)

-Kat 3
-Kat 2
-Kat Premium


Kampen er nu fastlagt. Den bliver spillet tirsdag d. 26. november kl. 21.00. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.


Vigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.

Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36 

397644-TSSP

Produktinformation

Lokation
Santiago Bernabéu, Madrid, Spanien

Specifikke referencer

Transport til Real Madrid

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Real Madrid

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Madrid, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Real Madrid under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Madrid

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Madrid. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Madrid med enten Norwegian eller Iberia.

Billund/Aalborg: Fra Billund/Aalborg flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding i Amsterdam.   


Transport lufthavn til centrum (Barajas)

Der kører bus fra lufthavnsterminalen hver 30. minut, det tager ca. 40 min, at komme til Madrid centrum (Puerta del sol). Enkeltbillet koster 4 euro, returbillet koster 7 euro.
Taxi fra lufthavnen til Madrid centrum koster ca.15-20 euro. (20-30 euro i weekender og aftener). Taxi turen tager omkring 20-30min, afhængigt af trafikken

Er du i Madrid over en forlænget weekend, så køb en T-10 (ti ture) til lige over 12 euro. Den gælder til både bus og Metro, og det transporterer dig rundt i det meste af Madrid.

Transport til Santiago Bernabeu 

Der er flere måder at komme fra Madrid centrum til Bernabéu på. Man kan både tage bus og taxa, men vi anbefaler helt klart at man bruger metroen. Vejene omkring stadion er ofte overtrafikkerede op til kampene og specielt efter kampene. Busser og taxaer holder derfor ofte i kø mens metroen glider noget bedre. Man kan tage den mørkeblå linje (L10) fra centrum til Bernabeu. Metrostationen man skal stå af på, hedder sjovt nok Santiago Bernabéu, så det er ikke til at tage fejl af.

Hotel - Room Mate Mario ★★★

Room Mate Mario

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Room Mate Mario

    • Campomanes, 4, Madrid Centrum, 28013 Madrid, Spanien

Dette designhotel ligger i det centrale Madrid, lige ved Ópera-pladsen og 200 m fra kongeslottet. Der tilbydes stilfulde værelser med avantgarde-design, gratis WiFi og satellit-tv.

De ultramoderne værelser på Room Mate Mario har også aircondition, varme og fladskærms-tv samt eget badeværelse med spændende design og hårtørrer.

Der serveres morgenbuffet hver dag fra kl. 07.00-12.00, hvilket giver større fleksibilitet under opholdet. Man finder mange tapasrestauranter mindre end 10 minutters gang fra hotellet.

Personalet i Room Mate Marios døgnåbne reception kan hjælpe med bord- og billetbestilling.