Sevilla - Valencia

Sevilla

Sevilla

Fodboldrejse til Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
  • Fodboldrejse til Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Sevilla - Valencia


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Sevilla og oplev flamengo, lækkert vejr og god fodbold. På Estadio Ramón Sánchez Pizjuán sidder næsten 45.000 hjemmefans klar, når Sevilla-stjernerne med vores egen danske landsholdsanfører Simon Kjær i front, løber på banen mod Valencia.

Fra 2495 kr. pr. person

Pakken inde holder:        

23. - 25. maj

  • 2 overnatninger på Hesperia Sevilla**** eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet bag mål til kampen: Sevilla - Valencia
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb)

-Langside
-VIP billetter midt på langsiden (se stadionoversigt)


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet søndag den 24. maj. Sevilla spiller stort set altid lørdag eller søndag i weekenden og tirsdag og onsdag i midtugen. Derfor råder vi jer til at tage afsted fredag og hjem mandag og dermed købe en ekstra overnatning nedenfor. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644..

338185-TSSP

Produktinformation

Lokation
Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla, Spanien

Specifikke referencer

Hotel - Hesperia Sevilla ★★★★

Hesperia Sevilla

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hesperia Sevilla

  • Avenida Eduardo Dato, 49, Nervión, 41018 Sevilla, Spanien

Dette hotel som ligger blot 5 minutters gang fra Sevillas historiske bymidte, byder på en blanding af moderne faciliteter og traditionel andalusisk charme, . De moderne værelser har gratis wi-fi, fladskærms-tv med satellitkanaler og aircondition.

Hesperia Sevilla tilbyder adgang til Metropolitan Helseklub mod tillægsgebyr. Der findes et fitnesscenter og der kan bestilles massagebehandlinger.

Gæsterne kan nyde en drink i loungebaren i haven eller i cocktailbaren. Der er desuden en café og snackbar med lettere forfriskninger. Hotellets antioxidant-morgenmad omfatter en række sunde retter.

Hotellets bekvemme beliggenhed gør det nemt tilgængeligt. Det ligger tæt på AVE-stationen for højhastighedstog og 15 minutters kørsel fra San Pablo Internationale Lufthavn, Trade Center og alle større tilkørselsveje. 

 Der er 600 meter fra hotellet til Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.