Fodboldrejser til AS Roma

Oplev AS Roma live på Stadio Olimpico

Bestil allerede i dag

AS Roma blev grundlagt i 1927 og har til dagligt hjemme i den smukke italienske hovedstad Rom, hvor de spiller på Stadio Olimpico med plads til over 70.000 tilskuere – en hjemmebane, som de desuden deler med byrivalerne Lazio. Stadionet er Italiens næststørste, hvor kun San Siro i Milano, som er hjemmebane for AC Milan og Inter, har mere plads på lægterne. Planen er dog, at klubben inden for den nærmeste fremtid skal flytte til et nyt stadion, der midlertidigt har fået navnet ’Stadio della Roma’. Hvornår klubben flytter, vides dog ikke endnu. I pokalskabet har Roma tre Scudettor, som det italienske mesterskab bliver kaldt, samt ni Coppa Italia pokaler. Seneste titel kom i sæsonen 2007/08, hvor de netop vandt den italienske pokalturnering. I front for hovedstadsklubben er italienske Eusebio Di Francesco, som selv tidligere har spillet for klubben. I truppen har han blandt andet spillere som Edin Džeko, Radja Nainggolan og Daniele De Rossi.
Et af klubbens største rivalopgør, kaldet ’Derby della Capitale’, er naturligvis mod bysbørnene fra Lazio, som de deler Stadio Olimpico med. Til disse kampe er der garanti for stemning og intensitet – både på banen og på tilskuerpladserne.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores AS Roma fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Rom med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.
 
Kalender:

= kampen er fastlagt
= nøjagtigt tidspunkt for kampen er endnu ikke fastlagt